Outdoor weekend in de Biesbosch

Een heel weekend met je collega’s vertoeven in de Biesbosch? Bij ons kan het! We kunnen het volledige teamuitje voor je organiseren. Op vrijdagavond inchecken en dan samen nog het klimpark in of een aantal potjes lasergamen. Uiteraard aansluitend met een heerlijk diner. De zaterdag kies je voor een outdoor programma op maat, waarbij je in teams rouleert langs de verschillende activiteiten. Wat dacht je van teambuilding op hoogte, boogschieten, survivallen, beachgames, vlotvaren, kanovaren, ons populaire escape island of één van de andere activiteiten? Uiteraard denken we graag met jullie mee om zo tot het perfecte bedrijfsuitje op maat te komen. Aan het eind van de middag is het tijd voor een borrel en het bekend maken van de winnaar! Daarna genieten van een heerlijke barbecue en een feestavond om de zaterdag mee af te sluiten. Op zondag na het ontbijt ga je Nationaal Park de Biesbosch in met de kano. Met een routekaart vind je de weg naar de verschillende eilanden waar teambuilding activiteiten worden georganiseerd. De zondag sluit je af met een borrel in het gezellige café in de haven.

Overnachting Biesbosch

Op onze eigen locatie hebben we luxe chalets en kun je op 3 verschillende locaties dineren. Alles kan bij ons vanuit 1 locatie georganiseerd worden. Geen verplaatsingen meer na je feestavond maar gewoon terug wandelen naar je chalet om daar heerlijk te gaan slapen & fit weer op te staan voor de activiteiten van de volgende dag.

Overnachten in tenten op de camping behoort ook tot de mogelijkheden en wat meer low budget. Natuurlijk kun je ook overnachten in een hotel in de buurt, we werken met meerdere hotels samen.

Op zoek naar een compleet verzorgd weekend samen met je collega’s? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op!