Teambuilding, dé samenwerkingsactiviteit welke je met je collega’s zeker een keer gedaan moet hebben! Door de toegankelijke activiteiten kan iedereen deelnemen. Tijdens verschillende teamopdrachten dien je goed met elkaar te overleggen, het uitvoeren daarna gaat op tijd. Welk team luistert het beste naar elkaar en weet de snelste tijd neer te zetten? Door middel van onze unieke teambuilding activiteiten gaan we samen op weg naar een topteam! Onze teambuilding werpt een nieuwe kijk op de samenwerking binnen je team. Zéér geschikt voor zowel kleine als grote groepen.

Tijdens deze activiteit komt het aan op goede communicatie, samenwerking, jullie enthousiasme & natuurlijk veel plezier!

Teambuilding: Samen doen, samen beleven!

De opdrachten worden door TeamBiesbosch zo gekozen dat iedereen kan deelnemen. Hoe meer je samenwerkt, hoe makkelijker het wordt om de verschillende opdrachten goed te volbrengen! Denk aan spellen als de lopende A, non- verbale opdrachten, het moerasspel e.d. We hebben een grote diversiteit aan opdrachten en we kijken per groep welke het beste passen. Samen doen, Samen beleven is waar wij voor staan! Teambuilding zou ook uitstekend in ons vergaderarrangement passen. Na het vergaderen even héérlijk samen bezig zijn in de buitenlucht! We beschikken over een prachtige locatie aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch. Om er een volledig verzorgde dag van te maken, bieden wij compleet verzorgde arrangementen incl. catering. Zin om samen met je team naar de Biesbosch te komen? Neem dan nu contact op!

Teambuilding met collega’s in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Winteruitje in de Biesbosch – arrangement met vrienden & familie

De meest populaire activiteit van TeamBiesbosch is ons escape island. Uniek uitje bij TeamBiesbosch, als groep griendwerkers gaat u op pad en komt op ons eiland terecht. Eenmaal op het eiland gaat de brug omhoog, dan gaat de uitdaging echt beginnen. Komt u weer van het eiland af?

Meer informatie

Winteruitje in de Biesbosch – arrangement met collega’s

Maak een combinatie van activiteiten en stel zelf een leuk programma samen voor de winter. Escaperoom, escape island, outdoor lasergame, boogschieten, mastermind, teambuilding of een mooie tocht door de Biesbosch. Lekker eten en opwarmen bij een kampvuur. Wees welkom in de winterse Biesbosch!

Meer informatie

Green Adventure – arrangement met collega’s

Vanaf 2012 is TeamBiesbosch Green Key gecertificeerd. Bij het programma de Green Experience gaat het om het genieten van de natuur van Nationaal Park de Biesbosch zonder de natuur te verstoren. Kanovaren door de kreekjes of met een fluisterboot het gebied ontdekken.

Meer informatie

Biesbosch XL – arrangement met collega’s

Speciaal voor groepen van 80 tot 1000 personen. De Biesbosch is een prachtig Nationaal Park en mooi natuurgebied. Uitermate geschikt om tal van activiteiten in te organiseren. Bedrijfsuitjes voor grote groepen kunnen bij TeamBiesbosch goed terecht, dit vanwege onze eigen locatie met groot restaurant en tal van activiteiten die we kunnen organiseren in en om de Biesbosch.

Meer informatie

Team Trainingen – arrangement met collega’s

De dag begint met een kop koffie en een traditionele Biesboschflap op het terras aan de rand van het Kurenmeer. Na de ontvangst beginnen we buiten met een aantal teamopdrachten. Deze opdrachten zullen aan de hand van de door u aangebrachte strategie moeten worden uitgevoerd. Samenwerken is hierbij vereist. De opdrachten worden door TeamBiesbosch zo gekozen dat iedereen mee kan doen.

Meer informatie