Escape Island Biesbosch Kids Edition, uniek in Nederland!

Wil jij je verjaardag anders vieren dan de rest? Dat kan! TeamBiesbosch is uitermate geschikt en je hebt de keuze uit verschillende feestjes. Vind je het idee van een Escape Room erg leuk, maar ben je toch liever buiten bezig? Boek dan nu een Escape feestje en probeer te ontsnappen van ons Escape Island!

Ons Escape feestje is geschikt voor kinderen van 8 t/m 12 jaar en naast het Escape Island mag je nog één andere activiteit kiezen! Het feestje duurt in totaal 2 uur en is dus een combinatie van het Escape Island en een door jullie gekozen activiteit. Het Escape Island is tevens als losse activiteit te boeken, je hebt dan een 1 uur durend feestje. Let op: dit is alléén mogelijk voor het Escape Island.

*De mogelijkheden waarmee je het Escape Island kan combineren:
klimpark, lasergame, boogschieten, shoot out, survivalparcours of het vlotbouwen en varen

Escape Island

Bij ons zit je niet opgesloten in een Escape Room, maar worden jullie gedropt op een heus eiland! Gaan jullie de uitdaging aan en lukt het jullie binnen het uur te ontsnappen? Samenwerken is erg belangrijk op het eiland, lukt het jullie goed samen te werken en daarmee met elkaar een snelle tijd neer te zetten!? Houden jullie het droog of krijgen jullie natte voeten!?

Klik hier om je feestje aan te vragen of bekijk de mogelijkheden in onze PDF Kinderfeestje_escape_2024.

Kurenpolder en lekker eten.

Als je hebt betaald voor het survivalfeestje zit daar de entree van recreatieterrein de Kurenpolder al bij. Je kunt dus kosteloos gebruik maken van het dagstrand, speeltoestellen, skatebaan, pannaveld en tegen een kleine meerprijs ook van het subtropische zwemparadijs. Maak je uitje compleet met een bezoek aan de snackbar of het restaurant, deze zijn gevestigd op het recreatieterrein.

Reviews door klanten

Gebaseerd op 40 reviews

Totaalscore
4,7
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster
Reviews

Zeer geslaagd uitje!

Wij waren 1 van de eerste kinderfeestjes op het eiland en zijn ontsnapt! Super leuk om te doen, zeker met droge voeten ;)

Annet van Oord