Gelegen aan het Kurenmeer heeft Klimpark Biesbosch een prachtige eigen locatie (bekijk de virtuele tour) aan de rand van nationaal park de Biesbosch. Onze locatie leent zich dan ook uitstekend om eens kennis te maken met het Stand Up Paddling.

Wij verhuren sups uitsluitend voor gebruik bij ons op het meer. Dit is zeer geschikt voor startende suppers, omdat je geen grote schepen tegenkomt en er genoeg ruimte is om te oefenen. Een rondje rond het meer en even langs het strand, onderweg een keer in het water vallen… De 2 uren dat je de sup mee mag nemen vliegen zo om.

Kosten zijn 25,- euro per sup voor 2 uur huur. We leveren sup, peddel en zwemvest. Kleedruimtes en lockers zijn aanwezig. Na een korte uitleg over het suppen en een kleine oefening zal je zien dat je binnen enkele minuten het suppen onder de knie hebt. Vindt je staan toch een beetje spannend? Geen probleem, het is namelijk ook gewoon mogelijk om op het sup board te zitten. Je kunt er ook voor kiezen om per kano het Kurenmeer te ontdekken.

Reserveer een sup, fiets of kano!

Ben je met een groep van minimaal 8 personen en heb je meer interesse in een suptocht door de Biesbosch onder leiding van 1 van onze instructeurs, neem dan even contact op.  De Biesbosch is een prachtig gebied om doorheen te suppen! Tevens verhuren wij ook fietsen om de Biesbosch te verkennen.