Origineel Uitje

Ons klimpark is een prachtige activiteit voor verschillende groepsuitje. Vrijgezellen, families en kinderfeestjes, de touwbanen zijn van verschillende niveaus en daarmee is het voor een breed publiek toegankelijk. Continu gezekerd dus om de veiligheid hoeft niemand zich zorgen te maken. Uniek in Nederland zoveel activiteiten bij elkaar tegen het prachtige decor van Nationaal Park de Biesbosch.

Boek nu je uitje bij Klimpark Biesbosch

Parcours

Het klimpark heeft 9 routes op verschillende niveaus qua hoogte, maar ook qua zwaarte. Daarnaast hebben we een continu zekersysteem met een instelbare leeflijn. Daarmee kan iedereen zelf bepalen hoe zwaar je het jezelf maakt, toegankelijk dus voor een brede doelgroep. Het zipline parcours is spectaculair en kan los worden gebruikt, maar de zips kunnen ook dienen om van niveau van niveau te komen.

Disco klimmen

Een paar keer per jaar opent ons klimpark ’s avonds haar deuren voor iedereen die op zoek is naar avontuur en een unieke beleving: Disco klimmen! Op grote hoogte genieten van de zonsondergang en klimmen terwijl het langzaam donker wordt, uiteraard met gezellige muziek en mooie verlichting! Wil je buiten onze reguliere openingstijden komen disco klimmen met een grote groep? Neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden!

Bekijk onze agenda voor de eerst volgende datum!

Combineer het klimpark met een scala aan activiteiten

TeamBiesbosch heeft het klimpark ontwikkeld en heeft al 20 jaar ervaring met het organiseren van uitjes. Wij hebben activiteiten voor alle doelgroepen en kunnen dus voor alle groepen een passend programma maken. “Actief in de natuur” en “samen doen, samen beleven” zijn uitspraken waar wij voor staan. Denk aan activiteiten bij ons: kanovaren door de Biesbosch, escape island, lasergamen, boogschieten, fietsen, survival, klimmen, teambuilding, vlotvaren, specials, high team adventure en nog veel meer. Het klimpark past uitermate goed in een compleet programma!

Klimpark Biesbosch met Vrienden & Familie in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Klimpark Biesbosch met Vrienden & Familie – arrangement

Op recreatieterrein De Kurenpolder heeft TeamBiesbosch samen met Kurenpolder Recreatie het klimpark met de hoogste "fun"-factor van Nederland gerealiseerd! Aan de rand van het Kurenmeer staat Klimpark Biesbosch. De parcoursen zijn zo ingericht dat het geschikt is voor alle leeftijden en de makkelijke en moeilijke routes maakt het uitdagend voor iedereen.

Meer informatie

Dagrecreatie – arrangement

Binnen het seizoen bent u als dagrecreant van harte welkom in ons gezellige klimpark. Hiervoor hanteren wij vaste openingstijden. In de zomervakantie zijn wij van dinsdag t/ m zondag geopend. Kaartjes kunt u direct online boeken op de door uw gewenste datum en tijd.

Meer informatie

Escape Island – arrangement voor vrienden en familie

De meest populaire activiteit van TeamBiesbosch is ons escape island. Uniek uitje bij TeamBiesbosch, als groep griendwerkers gaat u op pad en komt op ons eiland terecht. Eenmaal op het eiland gaat de brug omhoog, dan gaat de uitdaging echt beginnen. Komt u weer van het eiland af? Weten jullie de uitdagingen op te lossen?

Meer informatie

Escape Room – arrangement voor vrienden en familie

Het is de winter van 1944/1945 en Nederland is verscheurd door de tweede wereld oorlog! Het verzet heeft een overtocht voor jullie geregeld naar bevrijd gebied. Escape Room Biesbosch draait om samenwerken, spanning en presteren onder tijdsdruk en is uitermate geschikt als bedrijfsuitje. Lukt het jullie om te ontsnappen?!

Meer informatie

Familie Uitje – arrangement

Met de hele familie kiezen uit een scala van activiteiten. Uiteraard afhankelijk van uw hoeveelheid tijd en budget. Gaat u een boottocht door de Biesbosch maken, steppen, lasergamen, vlotvaren, beachvolleyballen en/ of boogschieten? Kies het uitje dat het beste bij uw familie past en waar iedereen aan kan deelnemen!

Meer informatie