Teambuilding in de Biesbosch

U wilt graag iets gaan doen met uw team dit jaar. Uiteraard moet uw uitje leuk zijn, maar het is natuurlijk mooi als de dag ook leerzaam is. TeamBiesbosch heeft voor u de perfecte dag.

De dag begint met een kop koffie en een traditionele Biesboschflap op het terras aan de rand van het Kurenmeer. Na de ontvangst beginnen we buiten met een aantal teamopdrachten. Deze opdrachten zullen aan de hand van de door u aangebrachte strategie moeten worden uitgevoerd. Samenwerken is hierbij vereist. De opdrachten worden door TeamBiesbosch zo gekozen dat iedereen mee kan doen.

Na elke opdracht wordt er kort nabesproken en aan het einde van de ochtend zal er wat langer bij een aantal van de onderstaande onderwerpen worden stilgestaan:

  • teamrollen
  • effectiviteit
  • luisteren
  • omgaan met feedback

Rond de middag zal er een uitgebreide lunch worden verzorgd. Na de lunch beginnen we met een aantal teamopdrachten waarbij teruggekoppeld wordt op de nabespreking van het ochtendprogramma.

Maak uw eigen teamdag/ teamtraining op maat

Uiteraard kunt u in de middag ook kiezen voor een programma met activiteiten zoals: quadrijden, klimmen, boogschieten, kanovaren, zeilen, golf en/ of het survivalparcours.
Aan het eind van de middag evalueert het team samen met de trainer de dag en de leerpunten. De dag wordt afgesloten met een heerlijke barbecue of een buffet waarna u nog kunt napraten onder het genot van een borreltje.

Dit bedrijfsuitje met teambuilding als thema is belastingtechnisch zeker interessant.

Voor onze training werken we samen met Wansink & Wansink

Reviews door klanten

Gebaseerd op 9 reviews

Totaalscore
3,8
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster
Reviews

Leuke en leerzame dag

Wij hebben met Herbalife een ondernemerstraining gevolgd. Assertiviteit, luisteren, doorzettingsvermogen, out of the box denken. We hebben de dag goed gebruikt!

Herbalife

TeamBuilding in een mooie omgeving

Vertrouwen in elkaar, luisteren, de leiding nemen. Op een leuke manier verder komen als team, dat hebben we samen met TeamBiesbosch gedaan!!

Universiteit Utrecht