TeamBiesbosch

TeamBiesbosch verzorgt uitjes voor groepen in en om Nationaal Park de Biesbosch. Bij ons kun je terecht voor een bedrijfsuitje, training, vrijgezellenfeest, kinderfeestje, schooluitje en familieuitje. We bieden een heel breed scala aan activiteiten. De Biesbosch ontdekken met de kano, sloep, fiets, kickbike of op onze eigen locatie genieten van de unieke activiteiten die wij te bieden hebben. Ben je op zoek naar wat meer spektakel, vooral veel fun, teambuilding of juist toegankelijke activiteiten? Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij denken graag met je mee om samen tot het perfecte uitje te komen!

Klimpark Biesbosch

Naast het terrein van TeamBiesbosch, op recreatieterrein De Kurenpolder in de Biesbosch, heeft TeamBiesbosch samen met de Kurenpolder Recreatie het leukste klimpark van Nederland gerealiseerd! Aan de rand van het Kurenmeer staat ons klimparcours op een eiland. Op 4 verschillende niveaus zijn de routes zo ingericht dat het geschikt is voor iedereen vanaf 1.25m. Of je nou jong of oud(er) bent, ons klimpark is voor iedereen leuk!

Lekker eten

De horeca is een essentieel onderdeel van een leuk uitje. Wij zijn daar volledig op ingericht want op ons terrein kun je zelfs kiezen uit 3 locaties om je lunch of diner te nuttigen.
Het mooie bij ons is dat alles op 1 locatie plaatsvindt en je dus voor de lunch en/of barbecue niet meer hoeft te verplaatsen. Je kiest zelf waar je bijvoorbeeld de barbecue wilt laten plaatsvinden. We hebben een groot restaurant waar groepen tot wel 500 personen terecht kunnen. Maar ook voor nog grotere groepen is er plaats. Onze outdoorlocatie met beach house en mooie houten blokhut staat aan het strand en het Kurenmeer. Een prachtige locatie om een strandfeest met barbecue te organiseren. Tot slot hebben we nog het restaurant bij de Golfbaan, deze is wat luxer en tevens prachtig gelegen aan het water.

Subtropisch Zwembad

Het subtropisch zwembad van de Kurenpolder zorgt gegarandeerd voor uren zwemplezier. Zo is er een groot familiebad en zijn er nog twee kinderbaden. In het familiebad vind je onder andere een hele lange glijbaan van maar liefst 100 meter lang, een stroomversnelling, bubbelbank en verschillende spuitelementen. In de kinderbaden zijn er 2 kleine glijbaantjes en verschillende spuitelementen. In een aparte ruimte kun je ook nog terecht voor een sauna, turks stoombad, whirlpool en koude en warme douches.

Dagstrand

Het heldere Kurenmeer van 30 hectare, is geweldig geschikt voor totale ontspanning. Genieten op de zandstranden met speeltoestellen of op de ligweiden. Met een rijk aanbod aan speeltoestellen, buitenglijbanen, een echt skatepark, trampolines en tafeltennis is er voor iedereen wat wils. In het restaurant of bij de snackbar kan je terecht voor een hapje en drankje.

Parkeren

TeamBiesbosch beschikt over een grote gratis parkeerplaats.