Algemeen

Regen, en nu?

De uitjes bij Team Biesbosch gaan in principe altijd door. We beschikken over een mooie locatie waar de mogelijkheid is om tussendoor lekker op te warmen en/of te schuilen.

Uiteraard is het handig te kleden naar de weersomstandigheden. De escaperoom is binnen, het boogschieten onder een overkapping en mastermind kan ook onder de overkapping. Bij het escape island staat een overkapping op het eiland. Gaat u vlotbouwen en varen en is het koud met regen dan bieden we een alternatief, maar quadrijden is bijvoorbeeld alleen maar leuker bij nattigheid.

Kortom we maken er altijd een leuke dag van en zijn flexibel. U moet echter niet een grote sporthal oid in de Biesbosch verwachten zodat alles ineens binnen kan. Onze activiteiten zijn alleen buiten te doen. Mocht u blijven eten is het uiteraard wel mogelijk binnen te zitten.

Kleding advies?

Draag makkelijk zittende kleding en reservekleding is aan te raden. Kleedt jezelf naar de weersomstandigheden.

Zijn er douches?

Ja wij hebben douchegelegenheid en mogelijkheden om op te frissen. Geen meerkosten.

In de winter?

Wij zijn het hele jaar door geopend voor groepen. Voor kinderfeestjes bieden we wel aangepaste activiteiten. De activiteiten die te boeken zijn voor kinderfeestjes in de winter zijn: escape island, lasergame, survival, shoot-out, klimpark Biesbosch en boogschieten.

Eigen consumpties?

Voor de meeste groepen is het niet toegestaan om zelf meegebrachte consumpties te nuttigen. Alleen bij kinderfeestjes is dit wel toegestaan.

Kinderfeestjes

Combi met zwemmen?

Voor of na een kinderfeestje is het mogelijk om tegen reduceert tarief te gaan zwemmen bij De Kurenpolder. Kijk voor openingstijden hier.

Minimum leeftijd?

Wij bieden kinderfeestjes voor kinderen vanaf 6 jaar. De minimumleeftijd verschilt echter wel per activiteit, meer info kun je vinden bij de activiteiten.

Eten & Drinken

Wij bieden voor kinderfeestjes de mogelijkheid om vooraf een smulbox te boeken en reserveren dan bij De Kurenpolder een tafel voor u. Het is ook mogelijk om zelf naar de snackbar te gaan. Kijk voor actuele openingstijden hier.

Dagrecreatie & Campinggasten

Los quadrijden?

In de schoolvakanties hebben we vaste openingstijden waarop de campinggasten van de Kurenpolder en dagrecreanten bij ons activiteiten kunnen komen doen. Dit bieden wij vanaf 2022 niet meer aan.

Entree Kurenpolder?

De entree van recreatieterrein de Kurenpolder hoeft u niet te betalen als u bij het klimpark komt klimmen. Sterker nog, u kunt verder nog kosteloos gebruik maken van het dagstrand en de speeltuinen op vertoon van uw Klimpark bandje. Uiteraard kunt u lekker gaan eten in het restaurant.

Klimpark Biesbosch

Hoe is de veiligheid geregeld?

Bij Klimpark Biesbosch werken wij met het systeem van saferoller. Hierbij ben je tijdens het klimmen altijd gezekerd van begin tot einde en bovendien wordt je geholpen door deskundig personeel. Het park is TUV gecertificeerd.

Wat zijn de prijzen?

De prijzen van Klimpark Biesbosch zijn te vinden in het hoofdmenu. Bedrijfsuitjes en (grotere) groepen zijn op aanvraag. Voor groepen bieden we vaak maatwerk, prijzen zijn daarop aangepast. Bij online boeken gelden de tarieven op de website.

Entree Kurenpolder?

De entree van recreatieterrein de Kurenpolder hoef je niet te betalen als je bij het klimpark komt klimmen. Sterker nog, je kunt verder nog kosteloos gebruik maken van het dagstrand en de speeltuinen op vertoon van het Klimpark bandje. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om lekker te gaan eten in het restaurant.

Vanaf welke leeftijd?

We gaan niet af op leeftijden maar op lengte bij Klimpark Biesbosch. Voor de routes op hoogte is de minimum lengte 1.25 cm. Kinderen tussen de 1.25 en 1.35 m moeten wel worden begeleidt door een ouder/ verzorger die ook gaat klimmen.

Hoe lang kan en mag je klimmen?

Het klimpark is zo groot dat je 2 uur kunt klimmen op verschillende niveaus.

Kunnen we tussendoor wat drinken of eten bij jullie?

Uiteraard ben je welkom voor een drankje op het terras van Klimpark Biesbosch en kun je toekijken terwijl de anderen om je heen rondzweven in de touwbanen en ziplinen. In de plaza van recreatieterrein de Kurenpolder kun je terecht voor een smulbox, bbq of diner. Eten van de kaart kan uiteraard ook. Duik nog even in het zwembad of maak gebruik van de speeltuinen en het dagstrand.

Er is kans op regen, wat nu?

Het is helemaal geen punt als het regent, het veiligheids-systeem is voor alle weersomstandigheden. Alleen met onweer zitten we niet in het park uiteraard. Zorg wel dat je je kleedt naar de weersomstandigheden.

Kinderfeestje boeken?

De kinderfeestjes voor het klimpark worden online geboekt. Je kunt onder de knop online boeken alles voor je feestje vastleggen, incl opties als smulbox of zwembad. Datum verzetten kan tot 48 uur voor het feestje. Info die je niet op de site vindt kun je uiteraard ook telefonisch vragen.

Ik weet nog niet voor hoeveel personen ik moet boeken?

Is er nog niet duidelijk hoeveel personen er precies meegaan? Boek dan het minimale aantal waarmee jullie komen en boek later het aantal extra personen gewoon bij. Er kunnen max 18 pers. per halfuur starten.