Escape Room Biesbosch, unieke activiteit bij TeamBiesbosch. Het is de winter van 1944 / 1945 Nederland is verscheurd door de Tweede Wereldoorlog. Nederland kent inmiddels een bevrijd gebied, Het zuiden en een nog bezet en hevig beveiligd gebied, Het noorden. De Biesbosch ligt ten midden van bevrijd en bezet gebied en is het strijd toneel van de zogeheten Albrecht groep. Deze verzetsgroep werd opgezet in juni 1944 naarmate de Biesbosch een steeds belangrijkere rol ging spelen tussen de linies van de Duitsers en de Geallieerden.

Albrecht Groep

De Albrecht groep maakt gebruik van een radiocentrale te midden van de Biesbosch waarvandaan het verzet werd aangestuurd. Tegen het einde van de oorlog werden er vanuit deze centrale maar liefst 370 crossing’ s gepland en uitgevoerd. Een crosser zorgde ervoor dat mensen zoals, onderduikers, piloten en andere vijanden van de Duitsers konden ontsnappen van bezet gebied naar bevrijd gebied. Deze crossers hadden gevaarlijk werk omdat de Biesbosch streng bewaakt werd door de Duitsers. Jullie bevinden je momenteel op bezet gebied en het is tijd om jullie in veiligheid te brengen..

Het verzet heeft de overtocht geregeld. Jullie worden naar onze oude griendwerkers hut ‘De Rattenkeet’ gebracht, lukt het jullie om bij de Duitsers onder de radar te blijven!? Wees gerust mijn mannen zijn onderweg! Een veilige overtocht kameraden en tot snel..

Samenwerken!

Speel het spel en los met elkaar de raadsels op. De sleutel tot succes zijn een goede communicatie en samenwerking, lukt het jullie binnen de tijd de juiste verbanden te leggen, puzzels op te lossen, cryptische omschrijvingen te kraken en op z’n tijd ‘out of the box’ te denken? Escape Room Biesbosch kan als losse activiteit (1 uur) of in combinatie met één of meerdere van onze andere activiteiten geboekt worden.

Ga jij met je vrienden, vrijgezellenfeest of familie de uitdaging aan? Neem dan nu contact met ons op.. we challenge you!

Reviews door klanten

Gebaseerd op 44 reviews

Totaalscore
4,5
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster
Reviews

Zeer geslaagd uitje!

Erg mooie locatie! De Escaperoom was best pittig maar het is ons op het nippertje (met wat tips haha..) toch gelukt! Leuke betrokken begeleiding, bedankt! PS. Komen zeker nog eens terug voor wat andere activiteiten.

Vriendenuitje Joep de Corte