TeamBiesbosch heeft een prachtige locatie aan het strand en het meer van de Kurenpolder. Hiervan maken we optimaal gebruik tijdens de aquagames. De aquagames bestaan uit: kano bungee & diverse opdrachten met de sup welke speciaal ontwikkeld zijn voor een een vriendenuitje, familie uitje of vrijgezellenfeest. Het kano bungee levert de nodige hilariteit, de kano zit namelijk met een elastiek vast aan de steiger. Door zoveel mogelijk kracht te zetten en vaart te maken.. probeert elk team het elastiek maximaal uit te rekken. Welk team wint en houdt het droog!? Verder ga je aan de slag met onze sups, eerst oefenen en daarna een estafette in teams tegen elkaar. Onze family sups waar je met wel 8 personen tegelijk op kan dragen bij aan de teambuilding, goed samenwerken levert snelheid op maar lukt het jullie als team te blijven staan!? Competitie in een activiteit levert altijd fanatisme en betrokkenheid op, samen doen samen beleven!

Alles op één locatie!

Wij bieden een prachtige locatie aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch. Combineer deze activiteit met onze andere mogelijkheden. Tevens bieden we volop catering mogelijkheden om er een volledig verzorgd uitje in de Biesbosch van te maken. Mocht je het tijdens de aquagames niet droog hebben gehouden, na afloop bestaat de mogelijkheid te douchen. Uiteraard denken we graag met je mee zodat we samen tot het perfecte uitje op maat komen. Boek nu jullie uitje aan het strand en op het water in de Biesbosch!

Aqua Games met Vrienden & Familie in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Escape Island Biesbosch Kids Edition voor Vrienden & Familie

Gaan jullie de uitdaging aan en lukt het jullie binnen het uur te ontsnappen van ons eiland? Samenwerken is erg belangrijk op het eiland, lukt het jullie goed samen te werken en daarmee met elkaar een snelle tijd neer te zetten!? Houden jullie het droog of krijgen jullie natte voeten!?

Meer informatie

Klimpark Biesbosch met Vrienden & Familie – arrangement

Op recreatieterrein De Kurenpolder heeft TeamBiesbosch samen met Kurenpolder Recreatie het klimpark met de hoogste "fun"-factor van Nederland gerealiseerd! Aan de rand van het Kurenmeer staat Klimpark Biesbosch. De parcoursen zijn zo ingericht dat het geschikt is voor alle leeftijden en de makkelijke en moeilijke routes maakt het uitdagend voor iedereen.

Meer informatie

Escape Island – arrangement voor vrienden en familie

De meest populaire activiteit van TeamBiesbosch is ons escape island. Uniek uitje bij TeamBiesbosch, als groep griendwerkers gaat u op pad en komt op ons eiland terecht. Eenmaal op het eiland gaat de brug omhoog, dan gaat de uitdaging echt beginnen. Komt u weer van het eiland af? Weten jullie de uitdagingen op te lossen?

Meer informatie

Escape Room – arrangement voor vrienden en familie

Het is de winter van 1944/1945 en Nederland is verscheurd door de tweede wereld oorlog! Het verzet heeft een overtocht voor jullie geregeld naar bevrijd gebied. Escape Room Biesbosch draait om samenwerken, spanning en presteren onder tijdsdruk en is uitermate geschikt als bedrijfsuitje. Lukt het jullie om te ontsnappen?!

Meer informatie

Familie Uitje – arrangement

Met de hele familie kiezen uit een scala van activiteiten. Uiteraard afhankelijk van uw hoeveelheid tijd en budget. Gaat u een boottocht door de Biesbosch maken, steppen, lasergamen, vlotvaren, beachvolleyballen en/ of boogschieten? Kies het uitje dat het beste bij uw familie past en waar iedereen aan kan deelnemen!

Meer informatie