Wil jij je verjaardag anders vieren dan de rest? Dat kan! TeamBiesbosch is uitermate geschikt en je hebt de keuze uit verschillende feestjes. Wij bieden leuke en uitdagende feestjes speciaal voor kinderen vanaf 8 jaar! Je kan 2 activiteiten kiezen en je feestje duurt in totaal 2 uur! Advies: In de leeftijd van 8/ 9 jaar adviseren wij het survivalfeestje (lasergame & survivalparcours). Vanaf 10 jaar adviseren wij de overige activiteiten.

Shoot Out!

De nieuwste activiteit, afgeleid van de Hunger Games. Twee teams voorzien van masker gaan gewapend met boog en speciale LARP pijlen de strijd met elkaar aan. Shoot Out is een combinatie van boogschieten en trefbal.

Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden? Download dan nu deze PDF Kinderfeestje_mix&match_2024 of de PDF Kinderfeestje_survival_2024.

Shoot Out Kids in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Vakantie Instuif

Op zoek naar een leuk uitje in de zomervakantie!? Voor camping gasten en kinderen uit de omgeving, bieden wij 2 uur durende programma's bestaande uit 2 activiteiten. Je kunt kiezen uit lasergamen & survivalen of boogschieten & vlotbouwen en varen.

Meer informatie

Escape Feestje – arrangement voor Kids

Gaan jullie de uitdaging aan en lukt het jullie binnen het uur te ontsnappen van ons eiland? Samenwerken is erg belangrijk op het eiland, lukt het jullie goed samen te werken en daarmee met elkaar een snelle tijd neer te zetten!? Houden jullie het droog of krijgen jullie natte voeten!?

Meer informatie

Klimpark Feestje – arrangement voor Kids

Het klimpark is uitermate geschikt voor een leuk kinderfeestje. De kinderen kunnen heerlijk klimmen en klauteren en iedereen op zijn of haar eigen niveau met ons continue zeker-systeem.

Meer informatie

Kinderfeestje Suppen – arrangement voor Kids

Bij TeamBiesbosch organiseren we unieke kinderfeestjes! Denk bijvoorbeeld aan een supfeestje. De kids leren eerst de beginselen tijdens  de supclinic. Deze clinic duurt een uur, daarna kunnen ze zelf lekker kliederen op ons Kurenmeer. Waterpret gegarandeerd! Lukt het ook om met zijn alleen overeind te blijven staan op onze familiesup?

Meer informatie

Mix & Match – arrangement voor Kids

Kies bij het Mix & Match feestje zelf welk activiteiten je wilt gaan doen! Wat dacht je van outdoor-lasergamen? Sluipend over ons terrein proberen om de tegenstander te raken en zelf niet geraakt worden natuurlijk! Maar ook het survivalparcours, handboogschieten, vlotbouwen en -varen of shoot out zijn mogelijke activiteiten.

Meer informatie