Winterfeestje bij TeamBiesbosch

Ook in de winter kun je bij TeamBiesbosch terecht voor een uniek kinderfeestje! Mix & match twee van jouw favoriete activiteiten, in de pauze warmen we op met warme chocolademelk en marshmallows bij het kampvuur! TeamBiesbosch bevindt zich aan het Kurenmeer en de rand van nationaal park de Biesbosch. Op onze veelzijdige locatie kunnen verschillende activiteiten plaatsvinden. Voor het winterfeestje kun je kiezen uit outdoor lasergamen, escape island kids edition, shoot out, survivallen en handboog schieten.  TeamBiesbosch is gemakkelijk te bereiken, want het is gelegen naast de A27 tussen Gorinchem en Breda.

Lasergame

Na een korte uitleg krijgen de kinderen een helm met sensoren en een makkelijk te bedienen wapen. Hiermee rennen zij het hele terrein over om vervolgens te mikken en de tegenstander raak te schieten. Dit zijn natuurlijk geen echte geweren, maar ze zijn speciaal voor lasergame ontworpen. Snelheid, precisie en het kunnen ontwijken zijn de sterke kanten van een echte lasergame held. Er worden verschillende potjes lasergame gespeeld en uiteindelijk komt er een winnaar uit.

Survivalparcours

Tussen de bomen is een uitdagend touwparcours opgehangen. De kinderen survivallen hierdoorheen en scoren op deze manier zoveel mogelijk punten bij elkaar. Bij het survivallen gaat het vooral om behendigheid en flexibiliteit. Als je survivallen combineert met het lasergame, noemen we dit een survivalfeestje. De kinderen krijgen in dat geval nog extra legerstrepen, zodat het survivallen kan beginnen.

Escape Island

Gaan jullie de uitdaging aan en lukt het jullie binnen het uur te ontsnappen van ons eiland? Nadat jullie gedropt zijn op ons eiland is samenwerken erg belangrijk! Lukt het jullie goed samen te werken en daarmee met elkaar een snelle tijd neer te zetten!? Houden jullie het droog of krijgen jullie natte voeten!?

Boogschieten

Na de instructie staan er verschillende pijl en boog situaties klaar, waardoor de kinderen vaak kunnen schieten. Kracht en mikken staan centraal bij het boogschieten.

Shoot out

Shoot out is de nieuwste activiteit, afgeleid van de Hunger Games. Twee teams voorzien van masker gaan gewapend met boog en speciale LARP pijlen de strijd met elkaar aan. Shoot Out is een combinatie van boogschieten en trefbal.

Heb jij zin gekregen in een mix & match kinderfeestje in de buitenlucht!? Klik dan hier om je kinderfeestje aan te vragen of bekijk onze informatie in de PDF Kinderfeestje_winter_2024!