Escape Toren, onze nieuwste activiteit is nu te boeken!

Het is de winter van 1944 / 1945 Nederland is verscheurd door de tweede wereld oorlog. Nederland kent inmiddels een bevrijd gebied, Het zuiden en een nog bezet en hevig beveiligd gebied, Het noorden. De Biesbosch ligt ten midden van bevrijd en bezet gebied en is het strijd toneel van de zogeheten Albrecht groep. Deze verzetsgroep werd opgezet in juni 1944 naarmate de Biesbosch een steeds belangrijkere rol ging spelen tussen de linies van de Duitsers en de Geallieerden.

Albrecht Groep

De Albrecht groep maakt gebruik van een radiocentrale te midden van de Biesbosch waarvandaan het verzet werd aangestuurd. Tegen het einde van de oorlog werden er vanuit deze centrale maar liefst 370 crossing’ s gepland en uitgevoerd. Een crosser zorgde ervoor dat mensen zoals, onderduikers, piloten en andere vijanden van de Duitsers konden ontsnappen van bezet gebied naar bevrijd gebied. Deze crossers hadden gevaarlijk werk omdat de Biesbosch streng bewaakt werd door de Duitsers. Jullie bevinden je momenteel op bezet gebied en het is tijd om jullie in veiligheid te brengen..

Het verzet heeft de overtocht geregeld. Jullie worden naar onze oude griendwerkers hut ‘De Rattenkeet’ gebracht, lukt het jullie om bij de Duitsers onder de radar te blijven!? Wees gerust mijn mannen zijn onderweg! Een veilige overtocht kameraden en tot snel..

Samenwerken!

Speel het spel en los met elkaar de raadsels op. De sleutel tot succes zijn een goede communicatie en samenwerking, lukt het jullie binnen de tijd de juiste verbanden te leggen, puzzels op te lossen, cryptische omschrijvingen te kraken en op z’n tijd ‘out of the box’ te denken? Escape Room Biesbosch is helemaal leuk in combinatie met onze andere activiteiten, wat dacht je van een combinatie met ons survivalparcours, het Escape Island, het boogschieten of één van onze andere toegankelijke activiteiten. Check nu de Biesbosch-Adventure voor de vele mogelijkheden.

Ga jij met je collega’s de uitdaging aan? Neem dan nu contact met ons op.. we challenge you!

 

Escape Toren met collega’s in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen