Origineel Bedrijfsuitje

Tegen het prachtige decor van Nationaal Park de Biesbosch vind je Klimpark Biesbosch met zijn verschillende spectaculaire touwbruggen, hindernissen en ziplines. Een klimpark van dit niveau en met dergelijke unieke mogelijkheden vind je nergens en is een prachtige activiteit voor jullie bedrijfsuitje. Continu gezekerd dus om de veiligheid van je personeel of je collega’s hoef je je geen zorgen te maken. De verschillende parcoursen in het Klimpark zijn zo ingericht dat het geschikt is voor een breed publiek. Van de fanatieke klimfanaat tot de recreatieve klimmer, voor iedereen is er een gepaste route! Bovendien zit het klimpark direct naast TeamBiesbosch met al haar outdoor activiteiten.

Combineer het klimpark met een scala aan activiteiten

Combineer het klimpark met een scala aan activiteiten. TeamBiesbosch heeft het klimpark ontwikkeld en heeft al ruim 20 jaar ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes. Wij hebben activiteiten voor alle doelgroepen en kunnen dus voor alle groepen een passend programma op maat maken. “Actief in de natuur” en “waarom moeilijk doen als het samen kan” zijn uitspraken waar wij voor staan. Denk daarbij aan activiteiten zoals: kanovaren door de Biesbosch, quadrijden, lasergamen, boogschieten, survival, teambuilding, vlotvaren, de High Team Adventure en nog veel meer. Het klimpark past uitermate goed in een compleet programma!

Op zoek naar een teamuitje met volop uitdaging, afwisseling en gezelligheid!? Klimpark Biesbosch is hiervoor zeer geschikt, lijkt deze activiteit je passend voor jullie personeelsuitje neem dan nu contact met ons op!

 

Klimpark Biesbosch met collega’s in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Green Adventure – arrangement met collega’s

Vanaf 2012 is TeamBiesbosch Green Key gecertificeerd. Bij het programma de Green Experience gaat het om het genieten van de natuur van Nationaal Park de Biesbosch zonder de natuur te verstoren. Kanovaren door de kreekjes of met een fluisterboot het gebied ontdekken.

Meer informatie

Biesbosch XL – arrangement met collega’s

Speciaal voor groepen van 80 tot 1000 personen. De Biesbosch is een prachtig Nationaal Park en mooi natuurgebied. Uitermate geschikt om tal van activiteiten in te organiseren. Bedrijfsuitjes voor grote groepen kunnen bij TeamBiesbosch goed terecht, dit vanwege onze eigen locatie met groot restaurant en tal van activiteiten die we kunnen organiseren in en om de Biesbosch.

Meer informatie

Vergader Arrangement – arrangement met collega’s

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? We hebben op onze locatie een aantal mogelijkheden qua vergaderruimte. De boog kan niet steeds gespannen staan. Lekker ontspannen tussen het vergaderen door of na afloop maakt weer ruimte in de geest. Ga spectaculair quadrijden of misschien sluit het teambuilding juist goed aan bij het thema van uw vergadering?

Meer informatie

Kano Adventure – arrangement met collega’s

Na een ontvangst met koffie en Biesboschflap in Nationaal Park de Biesbosch wordt u in groepen ingedeeld en krijgt u informatie over het gebruik van een GPS. Gewapend met kaart en GPS gaat u vervolgens op pad met de kano of het alternatieve motorbootje om de posten onderweg op te sporen.

Meer informatie

Escape Room Biesbosch – arrangement met collega’s

Het is de winter van 1944 / 1945 Nederland is verscheurd! Door de tweede wereld oorlog. Nederland kent inmiddels een bevrijd gebied, Het zuiden en een nog bezet en hevig beveiligd gebied, Het noorden. Escape Room Biesbosch draait om samenwerken, spanning en presteren onder tijdsdruk en is uitermate geschikt als bedrijfsuitje.

Meer informatie