Hier vind je handige tips die je kunnen helpen bij het organiseren van je uitje

We denken graag met je mee!

  1. Een uitje met je personeel is extra voordelig als het een meerwaarde oplevert qua samenwerking binnen je team. Kies dus een een aantal activiteiten in uw programma die de teamspirit bevorderen, een competitie doet het altijd goed. Als het uitje een leerzaam aspect heeft en dus een soort training wordt is dat belastingtechnische ook zeker voordelig.
  2. Belastingtechnisch voordelig bedrijfsuitje kan! Houd rekening met de WKR regeling, we denken graag met je mee.
  3. Het loont de moeite om je uitje leerzaam te maken, dit kan door teambuilding een thema te maken of te zorgen dat er sprake is van kennisoverdracht. Wij denken hierin graag met je mee.
  4. Of je nu bij ons boekt of bij een van onze collega’s, kijk of er op een veilige manier activiteiten worden georganiseerd. Er zijn 2 brancheverenigingen die garanderen dat de leden zo veilig mogelijk werken en heel belangrijk, goed verzekerd zijn. TeamBiesbosch is lid van beide verenigingen en doet er alles aan om uw veiligheid te waarborgen.
  5. Het is altijd moeilijk om de deelnemers aantallen juist in te schatten voor je bedrijfsuitje. Wij boeken de dag op basis van het minimum aantal deelnemers dat je zelf inschat. 2 weken vooraf nemen we contact op voor de definitieve aantallen deelnemers.
  6. Het proces van inschrijven voor een teamuitje bepaalt voor een deel het succes van de dag. Wij bieden daarin een mogelijkheid (voor groepen groter dan 300 personen) om een online inschrijvingsformulier voor je te verzorgen. Hierin staan al de keuzes die de deelnemers kunnen maken en ze krijgen een beeld van wat ze gaan doen. Je krijgt van ons een overzichtelijk Excel sheet met uw inschrijvingen.
  7. Alle activiteiten kunnen we combineren. Geef aan waar je aan denkt en we maken een programma op maat!