Op recreatieterrein De Kurenpolder in de Biesbosch heeft TeamBiesbosch samen met De Kurenpolder Recreatie het meest spectaculaire klimpark van Nederland gerealiseerd! Aan de rand van het Kurenmeer staat het klimparcours op een eiland. De parcoursen zijn zo ingericht dat het geschikt is voor alle leeftijden. Tussen de 1.20 en 1.35m lengte mag je al klimmen, maar wel onder begeleiding van een volwassene. Ben je langer als 1.35m dan kan je zelfstandig klimmen.

Voor iedereen die het fijn vindt om in de natuur actief te zijn. Het klimpark is voor particulieren die een heerlijk dagje kunnen komen klimmen en vliegen of dit willen combineren met een leuke kanotocht in de Biesbosch, lasergamen bij TeamBiesbosch of ontspannen op het strand van recreatieterrein De Kurenpolder. Neem een kijkje op www.klimparkbiesbosch.nl/agenda voor het actuele aanbod.

Uiteraard zijn er ook groepen welkom in het klimpark. Denk hierbij aan: kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, familieuitjes of bedrijfsfeesten. Gecombineerd met de activiteiten van TeamBiesbosch en de horeca plus het zwembad van de Kurenpolder verzorgen we een top belevenis!

Online boeken

Je kunt het klimpark gemakkelijk en veilig online boeken.

Boek nu!

Klimpark tegoedbon

Leuk om weg te geven, geweldig om te krijgen!

Bestel 'm nu!