Leuk uitje voor jong en oud, voor particulieren én groepen!

Op recreatieterrein De Kurenpolder in de Biesbosch heeft TeamBiesbosch samen met De Kurenpolder Recreatie het meest spectaculaire klimpark van Nederland gerealiseerd! Aan de rand van het Kurenmeer staat het klimparcours op een eiland. De parcoursen zijn zo ingericht dat het geschikt is voor alle leeftijden. Tussen de 1.20 en 1.35m lengte mag je al klimmen, maar wel onder begeleiding van een volwassene. Ben je langer als 1.35m dan kan je zelfstandig klimmen.

Voor iedereen die het fijn vindt om in de natuur actief te zijn. Het klimpark is voor particulieren die een heerlijk dagje kunnen komen klimmen en vliegen of dit willen combineren met een leuke kanotocht in de Biesbosch, lasergamen bij TeamBiesbosch of ontspannen op het strand van recreatieterrein De Kurenpolder. Neem een kijkje op www.klimparkbiesbosch.nl/agenda voor het actuele aanbod en boek direct je tickets!

Uiteraard zijn er ook groepen welkom in het klimpark. Denk hierbij aan: kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, familieuitjes of bedrijfsfeesten. Gecombineerd met de activiteiten van TeamBiesbosch en de horeca plus het zwembad van de Kurenpolder verzorgen we een top belevenis!

Disco klimmen

Een paar keer per jaar opent ons klimpark ’s avonds haar deuren voor iedereen die op zoek is naar avontuur en een unieke beleving: Disco klimmen! Op grote hoogte genieten van de zonsondergang en klimmen terwijl het langzaam donker wordt, uiteraard met gezellige muziek en mooie verlichting! Wil je buiten onze reguliere openingstijden komen disco klimmen met een grote groep? Neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden!

Bekijk de eerst volgende datum in onze agenda!