Lekker eten

De horeca is een essentieel onderdeel van een leuk bedrijfsuitje. Wij zijn daar volledig op ingericht want op ons terrein kunt u zelfs kiezen uit 3 locaties om uw lunch of diner te nuttigen.
Het mooie bij ons is dat alles op 1 locatie plaats vindt en u dus voor de lunch of barbecue niet meer hoeft te verplaatsen.

3 horeca gelegenheden op ons eigen terrein

U kiest zelf waar u bijvoorbeeld de barbecue wilt laten plaats vinden. We hebben een groot restaurant waar groepen tot wel 500 personen terecht kunnen. Maar ook voor nog grotere groepen is er plaats. Onze outdoorlocatie met paviljoen en mooie houten blokhut staat aan het strand en het Kurenmeer. Een prachtige locatie om een strandfeest met barbecue te organiseren. Tot slot hebben we nog het restaurant bij de Golfbaan, deze is wat luxer en tevens prachtig gelegen aan het water.

Barbecue of Brabantse koffietafel

Er zijn diverse mogelijkheden voor uw catering bij uw teamuitje, onder deze link vind u de prijzen voor het grote restaurant waar veel van onze groepen voor kiezen. De mogelijkheden en prijzen op de andere locaties kunnen wij op uw verzoek toesturen. Kies en maak uw uitje compleet.

Feestavond

We organiseren activiteiten in de avond, maar ook een feestavond is mogelijk. Een beachparty met strandvolleybal, muziek, kampvuur. We hebben een prachtige locatie met een strand aan het Kurenmeer.
Een DJ in ons restaurant met muziek naar uw wens of een band. Vraag naar onze mogelijkheden.

Prijzen horeca 2020 kunt u hier downloaden: Catering TeamBiesbosch 2020