Lekker eten

De horeca is een essentieel onderdeel van een leuk bedrijfsuitje. Wij zijn daar volledig op ingericht want op ons terrein kun je zelfs kiezen uit 3 locaties om je lunch of diner te nuttigen.
Het mooie bij ons is dat alles op 1 locatie plaatsvindt en je dus voor de lunch en/of barbecue niet meer hoeft te verplaatsen.

3 horeca gelegenheden op ons eigen terrein

Je kiest zelf waar je bijvoorbeeld de barbecue wilt laten plaatsvinden. We hebben een groot restaurant waar groepen tot wel 500 personen terecht kunnen. Maar ook voor nog grotere groepen is er plaats. Onze outdoorlocatie met beach house en mooie houten blokhut staat aan het strand en het Kurenmeer. Een prachtige locatie om een strandfeest met barbecue te organiseren. Tot slot hebben we nog het restaurant bij de Golfbaan, deze is wat luxer en tevens prachtig gelegen aan het water.

Barbecue of Brabantse koffietafel

Er zijn diverse mogelijkheden voor de catering tijdens jullie teamuitje, onderaan deze pagina vind je de link naar de prijzen voor het grote restaurant waar veel van onze groepen voor kiezen. De mogelijkheden en prijzen op de andere locaties kunnen wij op verzoek toesturen. Kies en maak jullie uitje helemaal compleet.

Feestavond

We organiseren activiteiten in de avond, maar ook een feestavond is mogelijk. Een beachparty met strandvolleybal, muziek, kampvuur. We hebben een prachtige locatie met een strand aan het Kurenmeer. Een DJ in ons restaurant met muziek naar jullie eigen wens of een band. Vraag naar onze mogelijkheden.