Uniek groen teamuitje in de Biesbosch

Wie kent Expeditie Robinson Niet?! Afzien, ontberingen, strijd, samenwerken en veel mooie momenten. Wij hebben voor u een uitdagende Expeditie Biesbosch samengesteld in navolging van het succesvolle televisieprogramma. Gaat u de uitdaging aan? Samenwerking, behendigheid, creativiteit, kracht en goede communicatie zijn essentieel om de verschillende proeven te kunnen doorstaan. Tijdens de eiland-raad worden de teams samengesteld en kiest ieder team een eigen expeditieleider. Samen verzint u een groepsnaam en ontvangt u een eigen vlag en bandana.

Proeven tijdens expeditie Biesbosch:

  • kennisproef / puzzel
  • oversteek
  • kanogames
  • survival
  • denkopdrachten
  • balans proef

Na alle activiteiten ontdekt u in welk team de echte Robinsons zitten… wint u de beker? Na afloop van het programma kunt u genieten van een borrel en/ of heerlijke barbecue op het terras aan het water.

Dit personeelsuitje bieden we ook midden in de Biesbosch aan. U vaart met de kano van eiland naar eiland alwaar de diverse teamuitdagingen op u wachten. Boek dit teamuitje in de Biesbosch en combineer actief zijn met natuurbeleving! Motorbootjes liggen gereed voor de deelnemers die liever niet willen kanovaren. Voor de sportieve deelnemers hebben we SUPS. Stand-up paddling is een prachtige manier om nationaal park de Biesbosch te ontdekken.

We hebben een leuk filmpje waardoor u de sfeer van dit relaxte uitje kan ervaren.

Top uitje

Totaalscore
4,4
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster
Reviews

Teambuilding in de Biesbosch

3- persoons kano's en als team op pad in dit prachtige natuurgebied. Leuke afwisseling met samenwerkings activiteiten onderweg op de eilanden in de Biesbosch

Samsung