Vergaderen afwisselen met een aantal ontspannende activiteiten

Ben je op zoek naar een unieke vergaderlocatie? Dan ben je bij ons op het juiste adres. TeamBiesbosch ligt super centraal gelegen aan de A27, wel zo handig. We hebben op onze locatie een aantal mogelijkheden qua vergaderruimte. Het meest sfeervol is onze blokhut aan het kurenmeer. Als het koud is, stoken we lekker de houtkachel voor je op. Beamer en scherm zijn uiteraard aanwezig. We bieden de vergader-
arrangementen verzorgd met koffie/thee en water,
bovendien is het mogelijk te starten met onze lokale lekkernij
de Biesboschflap. Een heerlijke lunch, (borrel)hapjes en/of afsluitende barbecue behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Kanovaren in de Biesbosch

In de ochtend vergaderen en in de middag een mooie kanotocht maken door de natuur van de Brabantse Biesbosch. Varen met de kano is de beste manier om de prachtige kreekjes van de Biesbosch te ontdekken. Niets is toch fijner om na een intensieve vergadering of trainingssessie lekker van de buitenlucht te kunnen genieten. We bieden ook een kanotocht gecombineerd met verschillende samenwerkingsspellen: Expeditie Biesbosch.

Combinatie met activiteiten

De boog kan niet steeds gespannen staan. Lekker ontspannen
tussen het vergaderen door of juist na afloop, maakt weer ruimte in de geest. Ga sportief survivallen of misschien sluit het escape island, samenwerken op hoogte of de teambuilding juist goed aan bij het thema van jullie vergadering? Kortom, ben je op zoek naar een unieke vergaderlocatie in combinatie met leuke activiteiten? Informeer dan naar onze mogelijkheden, wij creëren graag samen een arrangement op maat!

Reviews door klanten

Gebaseerd op 5 reviews

Totaalscore
5,
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster
Reviews

Mooie vergaderlocatie

We wilden wat anders als in een witte zaal vergaderen. Mooie blokhut aan het water, back to basic en leuke afwisseling met het escape island

Rabobank