Het survivalparcours is één van onze populairste activiteiten!

Ons survivalparcours bestaat uit verschillende touwbanen tussen de bomen. Een uitdagend touwparcours laag bij de grond én voor de liefhebbers ook over het water. Het parcours wordt ook wel low-ropes genoemd. Als team probeer je zoveel mogelijk punten te verdienen, help elkaar! De grond raken kost punten en iets extra’s doen levert punten op. Bonuspunten zijn te verdienen met de touwbanen over het water, hilariteit gegarandeerd. Klimmend over netten, hangend aan touwen, klauterend over bruggen en balanceren over boomstammetjes.. wie haalt het einde met de maximale score?!

Tijdens deze activiteit komt het aan op klimmen & klauteren, samenwerken, uitdaging en vooral veel plezier!

Compleet verzorgd uitje!

Wij maken elk uitje op maat zodat de dag precies bij jullie past, of je nu met je hele bedrijf of je team langskomt een combinatie van uiteenlopende activiteiten is voor iedereen leuk! Het survivalparcours wordt door veel deelnemers als érg leuk en uitdagend ervaren! Daarnaast is deze activiteit goed te combineren met onze overige activiteiten, wat dacht je van een combinatie met ons Escape Island, onze teambuilding activiteiten of de flintstone rally? Wij staan voor plezier, samen beleven, en een mooie herinnering aan een onvergetelijk dagje uit! Tijdens je uitje lekker lunchen of afsluiten met een heerlijke barbecue op het terras, wij bieden volop cateringmogelijkheden. Ook enthousiast geworden, neem dan nu contact op en ga met jouw team de uitdaging aan!

Survivalparcours met collega’s in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Green Adventure – arrangement met collega’s

Vanaf 2012 is TeamBiesbosch Green Key gecertificeerd. Bij het programma de Green Experience gaat het om het genieten van de natuur van Nationaal Park de Biesbosch zonder de natuur te verstoren. Kanovaren door de kreekjes of met een fluisterboot het gebied ontdekken.

Meer informatie

Biesbosch XL – arrangement met collega’s

Speciaal voor groepen van 80 tot 1000 personen. De Biesbosch is een prachtig Nationaal Park en mooi natuurgebied. Uitermate geschikt om tal van activiteiten in te organiseren. Bedrijfsuitjes voor grote groepen kunnen bij TeamBiesbosch goed terecht, dit vanwege onze eigen locatie met groot restaurant en tal van activiteiten die we kunnen organiseren in en om de Biesbosch.

Meer informatie

Vergader Arrangement – arrangement met collega’s

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? We hebben op onze locatie een aantal mogelijkheden qua vergaderruimte. De boog kan niet steeds gespannen staan. Lekker ontspannen tussen het vergaderen door of na afloop maakt weer ruimte in de geest. Ga spectaculair quadrijden of misschien sluit het teambuilding juist goed aan bij het thema van uw vergadering?

Meer informatie

Escape Room Biesbosch – arrangement met collega’s

Het is de winter van 1944 / 1945 Nederland is verscheurd! Door de tweede wereld oorlog. Nederland kent inmiddels een bevrijd gebied, Het zuiden en een nog bezet en hevig beveiligd gebied, Het noorden. Escape Room Biesbosch draait om samenwerken, spanning en presteren onder tijdsdruk en is uitermate geschikt als bedrijfsuitje.

Meer informatie

Biesbosch Experience – arrangement met collega’s

Biesbosch Experience, hét nationaal park ontdekken met de kano, sup of motorboot. Quadrijden, lasergamen en mastermind maken van uw dag een geslaagd uitje. Stel uw bedrijfsuitje zelf samen! Actieve natuurbeleving!

Meer informatie