Reis terug in de tijd met onze Flintstone Rally! Deze ludieke activiteit moet je een keer gedaan hebben, weer zo’n unieke activiteit die je niet snel zult vergeten! De Flintstone Rally is een super leuke activiteit voor zowel collega’s, vrienden, familie & klasgenoten. Een rally op zich is natuurlijk al hartstikke leuk, maar wat is er nou leuker dan een rally in jullie zelf gemaakte Flintstone auto. Met de door ons geleverde materialen bouw je een Flintstone auto, welke ook écht moet rijden en waarmee je het opneemt tegen de andere teams. Lukt het jouw team ons parcours te volbrengen en de snelste tijd neer te zetten!? Hilariteit gegarandeerd..

Tijdens deze activiteit komt het aan op creativiteit, inzet, samenwerking en natuurlijk veel plezier! Yabba Dabba Doo!

Competitie & plezier met de Flintstone Rally!

Combineer deze activiteit met één van onze vele andere activiteiten op onze prachtige locatie aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch. Wat dacht je van een programma volledig gericht op de competitie, veel van onze activiteiten zijn hier namelijk zeer geschikt voor! Nadat we de teams hebben gemaakt bestaat de mogelijkheid het direct tegen elkaar op te nemen. Wat dacht je van een combinatie met o.a. de teamopdrachten, het Escape Island, het survivalparcours en/ of het vlotbouwen en varen. Welk team wint.. laat de champagne knallen en neemt onze felbegeerde beker mee naar huis!? TeamBiesbosch haalt werkelijk alles uit de kast om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen! Wij staan voor gezelligheid, samen beleven, en een mooie herinnering aan een onvergetelijk dagje uit! Aan onze enthousiaste begeleiders zal dit zeker niet liggen!

Tevens bieden we volop catering mogelijkheden om er een volledig verzorgd uitje van te maken. Voor meer informatie over een leuk bedrijfsuitje neem dan nu contact met ons op.

 

 

Flintstone Rally met collega’s in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Green Adventure – arrangement met collega’s

Vanaf 2012 is TeamBiesbosch Green Key gecertificeerd. Bij het programma de Green Experience gaat het om het genieten van de natuur van Nationaal Park de Biesbosch zonder de natuur te verstoren. Kanovaren door de kreekjes of met een fluisterboot het gebied ontdekken.

Meer informatie

Biesbosch XL – arrangement met collega’s

Speciaal voor groepen van 80 tot 1000 personen. De Biesbosch is een prachtig Nationaal Park en mooi natuurgebied. Uitermate geschikt om tal van activiteiten in te organiseren. Bedrijfsuitjes voor grote groepen kunnen bij TeamBiesbosch goed terecht, dit vanwege onze eigen locatie met groot restaurant en tal van activiteiten die we kunnen organiseren in en om de Biesbosch.

Meer informatie

Team Trainingen – arrangement met collega’s

De dag begint met een kop koffie en een traditionele Biesboschflap op het terras aan de rand van het Kurenmeer. Na de ontvangst beginnen we buiten met een aantal teamopdrachten. Deze opdrachten zullen aan de hand van de door u aangebrachte strategie moeten worden uitgevoerd. Samenwerken is hierbij vereist. De opdrachten worden door TeamBiesbosch zo gekozen dat iedereen mee kan doen.

Meer informatie

Vergader Arrangement – arrangement met collega’s

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? We hebben op onze locatie een aantal mogelijkheden qua vergaderruimte. De boog kan niet steeds gespannen staan. Lekker ontspannen tussen het vergaderen door of na afloop maakt weer ruimte in de geest. Ga spectaculair quadrijden of misschien sluit het teambuilding juist goed aan bij het thema van uw vergadering?

Meer informatie

Kano Adventure – arrangement met collega’s

Na een ontvangst met koffie en Biesboschflap in Nationaal Park de Biesbosch wordt u in groepen ingedeeld en krijgt u informatie over het gebruik van een GPS. Gewapend met kaart en GPS gaat u vervolgens op pad met de kano of het alternatieve motorbootje om de posten onderweg op te sporen.

Meer informatie