Wil jij je verjaardag anders vieren dan de rest? Dat kan! TeamBiesbosch is uitermate geschikt en je hebt de keuze uit verschillende feestjes. Wij bieden leuke en uitdagende feestjes speciaal voor kinderen vanaf 8 jaar! Je kan 2 activiteiten kiezen en je feestje duurt in totaal 2 uur! Advies: In de leeftijd van 8/9 jaar adviseren wij het survivalfeestje (lasergame & survivalparcours). Vanaf 10 jaar adviseren wij de overige activiteiten.

Vlotbouwen en varen

Met tonnen, palen en touw gaan de deelnemers aan de slag om een vlot te maken. Uiteraard krijgen ze hierbij tips van onze intructeurs. We maken een zo sterk mogelijk PARTY-vlot en leggen daarmee een route af op het meer… En nu maar hopen dat het vlot stevig is vastgezet! Wie weet het droog te houden? Klik hier om je kinderfeestje aan te vragen of bekijk alle mogelijkheden in onze PDF Kinderfeestje_mix&match_2024.

 

Vlot bouwen & varen met Kids in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Vakantie instuif

Zin in spektakel? Dan past deze 2uur durende vakantie instuif perfect bij jou, ook leuk met het hele gezin! Boek nu dit leuke uitje tijdens jouw vakantie!

Meer informatie

Escape Feestje – arrangement voor Kids

Gaan jullie de uitdaging aan en lukt het jullie binnen het uur te ontsnappen van ons eiland? Samenwerken is erg belangrijk op het eiland, lukt het jullie goed samen te werken en daarmee met elkaar een snelle tijd neer te zetten!? Houden jullie het droog of krijgen jullie natte voeten!?

Meer informatie

Klimpark Feestje – arrangement voor Kids

Het klimpark is uitermate geschikt voor een leuk kinderfeestje. De kinderen kunnen heerlijk klimmen en klauteren en iedereen op zijn of haar eigen niveau met ons continue zeker-systeem.

Meer informatie

Kinderfeestje Suppen – arrangement voor Kids

Bij TeamBiesbosch organiseren we unieke kinderfeestjes! Denk bijvoorbeeld aan een supfeestje. De kids leren eerst de beginselen tijdens  de supclinic. Deze clinic duurt een uur, daarna kunnen ze zelf lekker kliederen op ons Kurenmeer. Waterpret gegarandeerd! Lukt het ook om met zijn alleen overeind te blijven staan op onze familiesup?

Meer informatie

Mix & Match – arrangement voor Kids

Kies bij het Mix & Match feestje zelf welk activiteiten je wilt gaan doen! Wat dacht je van outdoor-lasergamen? Sluipend over ons terrein proberen om de tegenstander te raken en zelf niet geraakt worden natuurlijk! Maar ook het survivalparcours, handboogschieten, vlotbouwen en -varen of shoot out zijn mogelijke activiteiten.

Meer informatie