Op zoek naar een leuk uitje in de zomervakantie!? Wij bieden een 2 uur durend programma bestaande uit 2 activiteiten en iedereen vanaf 8 jaar mag deelnemen. Ook leuk met het hele gezin! 😉

LASERGAME: Sluipend over het terrein probeer je de tegenstander te raken. Lukt het jou om met je team de meeste punten te scoren?!
& SURVIVALPARCOURS: Lekker klimmen en klauteren over onze touwbanen tussen de bomen en over het water, hoeveel punten weten jullie met elkaar te verdienen? Wie blijft er droog en wie valt er in het water? De survivalbanen zijn voor iedereen toegankelijk, ook als iemand niet zo sportief is. Plezier staat voorop!

BOOGSCHIETEN: Wie is de Robin Hood? Leuke introductie in het boogschieten, we brengen je de beginselen bij en schieten op diverse doelen
& VLOTVAREN: Met tonnen, palen en touw gaan jullie aan de slag om een vlot te maken. Uiteraard krijgen je hierbij tips van onze intructeurs. We maken een zo sterk mogelijk PARTY-vlot en leggen daarmee een route af op het meer…. en nu maar hopen dat het vlot stevig is vastgezet… Wie weet het droog te houden?

HIGH TEAM ADVENTURE: Ben jij niet bang voor een uitdaging op hoogte? Dan is deze activiteit echt iets voor jou. Bij de High Team Adventure kun je denken aan onze vrije val, speed klimmen en samenwerken op de hoogte (let op: Bij deze activiteit geldt een minimum leeftijd van 10 jaar).
& SHOOT OUT: Dé combinatie tussen boogschieten, paintball en trefbal. Houd je van avontuur en spanning? Dan is shoot out jouw activiteit! Shoot out is een spel met échte bogen, maskers en speciale pijlen met een zachte punt. In teams strijd je om de punten door verschillende opdrachten uit te voeren en natuurlijk wordt er ook tegen elkaar gebatteld!

PRAKTISCH:

  • Draag dichte schoenen, verder makkelijk zittende (oude)kleding en reservekleding is aan te raden. Tevens van belang te kleden op het weer.
  • Deelnemers kunnen na afloop kosteloos gebruik maken van recreatieterrein De Kurenpolder met een dagstrand, speeltoestellen, pannaveld/voetbal & skatebaan. Een leuk dat je uit voor het hele gezin!

BOEK NU JOUW VAKANTIE INSTUIF:

Reviews door klanten

Gebaseerd op 30 reviews

Totaalscore
4,6
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster
Reviews

Top activiteit

Een top activiteit op een top locatie. De jongens hebben er geweldig van genoten!!!

Els