VAKANTIE INSTUIF

Op zoek naar een leuk uitje in de zomervakantie!? Wij bieden een 2 uur durende instuif vol avontuur en uitdaging!  Leuk voor kids vanaf 8 jaar en met het hele gezin!

  • Survivalen & lasergamen: 18 juli, 1 & 15 augustus om 10:30 uur
  • Boogschieten & vlot bouwen: 25 juli 8 augustus om 10:30 uur
  • Praktisch: Draag dichte schoenen en makkelijk zittende (oude)kleding, reservekleding is aan te raden. Tevens is het van belang om te kleden op het weer, de activiteiten zullen hier zoveel mogelijk op worden aangepast.

ESCAPE ISLAND

Bij ons zit je niet opgesloten in een Escape Room, maar word je gedropt op  één van onze eilanden. Eenmaal daar aangekomen gaat de brug omhoog en zal de uitdaging écht beginnen. Het wordt hoog water… Lukt het jullie de raadsels op te lossen, binnen een uur geluidsignaal te laten klinken en droge voeten te houden? Ga de uitdaging aan en schrijf je nu in voor deze unieke activiteit!

  • Praktisch: Draag dichte schoenen en makkelijk zittende (oude)kleding, reservekleding is aan te raden (er is kans op natte voeten). Tevens is het van belang om te kleden op het weer, de activiteiten zullen hier zoveel mogelijk op worden aangepast.

SUP- EN KANO VERHUUR

Lijk het je leuk om het Kurenmeer verkennen met een sup of kano? Bekijk dan onze verhuur mogelijkheden! Tevens verhuren wij ook fietsen.

DAGSTRAND EN SPEELTUIN

Deelnemers kunnen na afloop kosteloos gebruik maken van recreatieterrein De Kurenpolder met een dagstrand, speeltoestellen, pannaveld/voetbal & skatebaan. Een leuk dat je uit voor het hele gezin!

BOEK NU JOUW VAKANTIE INSTUIF:

Reviews door klanten

Gebaseerd op 30 reviews

Totaalscore
4,6
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster
Reviews

Top activiteit

Een top activiteit op een top locatie. De jongens hebben er geweldig van genoten!!!

Els