Op zoek naar een leuk uitje in de zomervakantie!? Wij bieden een 2 uur durend programma bestaande uit 2 activiteiten.

Kidsinstuif op dinsdag:
LASERGAME: Sluipend over het terrein probeer je de tegenstander te raken. Lukt het jou om met je team de meeste punten te scoren?!
SURVIVALPARCOURS: Lekker klimmen en klauteren over onze touwbanen tussen de bomen en over het water, hoeveel punten weten jullie met elkaar te verdienen? Wie blijft er droog en wie valt er in het water? De survivalbanen zijn voor iedereen toegankelijk, ook als iemand niet zo sportief is. Plezier staat voorop!

Kidsinstuif op donderdag:
BOOGSCHIETEN: Wie is de Robin Hood? Leuke introductie in het boogschieten, we brengen je de beginselen bij en schieten op diverse doelen
VLOTVAREN: Met tonnen, palen en touw gaan jullie aan de slag om een vlot te maken. Uiteraard krijgen je hierbij tips van onze intructeurs. We maken een zo sterk mogelijk PARTY-vlot en leggen daarmee een route af op het meer…. en nu maar hopen dat het vlot stevig is vastgezet… Wie weet het droog te houden?

PRAKTISCH:

  • Draag dichte schoenen, verder makkelijk zittende (oude)kleding en reservekleding is aan te raden. Tevens van belang te kleden op het weer.
  • Deelnemers kunnen na afloop kosteloos gebruik maken van recreatieterrein De Kurenpolder met een dagstrand, speeltoestellen, pannaveld/voetbal & skatebaan.

Reviews door klanten

Gebaseerd op 30 reviews

Totaalscore
4,6
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster
Reviews

Top activiteit

Een top activiteit op een top locatie. De jongens hebben er geweldig van genoten!!!

Els