Arrangementen

Toffe outdoor activiteiten in de Biesbosch

Kom spelen in de Biesbosch, een prachtige locatie aan het strand en het Kurenmeer, met keuze uit super leuke activiteiten. Denk aan outdoor lasergamen en survivalen, of misschien kies jij wel voor het boogschieten en vlot varen? En wat dacht je van Escape Island kids edition? Mix en match jouw favoriete activiteiten voor je kinderfeestje of schrijf in je voor onze vakantie instuif!

Survival Feestje

We beginnen met camouflagekleuren schminken zodat je zeker bij het lasergame goed kan verstoppen. Lekker klimmen in onze touwbanen tussen de bomen. Wie weet het hele survival parcours te volbrengen en verdient de meeste bonuspunten? Daarna de touwbanen over het water, wie blijft droog en wie valt er in het water?

Meer informatie

Vakantie Instuif

Zin in spektakel? Dan past deze 2uur durende vakantie instuif perfect bij jou, ook leuk met het hele gezin! Boek nu dit leuke uitje tijdens jouw vakantie!

Meer informatie

Klimpark Feestje

Het klimpark is uitermate geschikt voor een leuk kinderfeestje. De kinderen kunnen heerlijk klimmen en klauteren en iedereen op zijn of haar eigen niveau met ons continue zeker-systeem.

Meer informatie

Escape Feestje

Gaan jullie de uitdaging aan en lukt het jullie binnen het uur te ontsnappen van ons eiland? Samenwerken is erg belangrijk op het eiland, lukt het jullie goed samen te werken en daarmee met elkaar een snelle tijd neer te zetten!? Houden jullie het droog of krijgen jullie natte voeten!?

Meer informatie

Mix & Match

Kies bij het Mix & Match feestje zelf welk activiteiten je wilt gaan doen! Wat dacht je van outdoor-lasergamen? Sluipend over ons terrein proberen om de tegenstander te raken en zelf niet geraakt worden natuurlijk! Maar ook het survivalparcours, handboogschieten, vlotbouwen en -varen of shoot out zijn mogelijke activiteiten.

Meer informatie

Feestje Suppen

Bij TeamBiesbosch organiseren we unieke kinderfeestjes! Denk bijvoorbeeld aan een supfeestje. De kids leren eerst de beginselen tijdens de supclinic. Deze clinic duurt een uur, daarna kunnen ze zelf lekker kliederen op ons Kurenmeer. Waterpret gegarandeerd! Lukt het ook om met zijn alleen overeind te blijven staan op onze familiesup?

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen

Reviews door klanten

Totaalscore
4,5
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster