De outdoorsportdag is voor veel scholen inmiddels een vast onderdeel van het vak Lichamelijke Opvoeding. Veel activiteiten die wij bieden maken onderdeel uit van de hedendaagse bewegingscultuur die erg belangrijk is voor de ontwikkeling van de leerlingen? In een prachtige omgeving leuke activiteiten doen. Klimmen, boogschieten, kanovaren, teamspelen, survivalen en nog veel meer in Nationaal Park de Biesbosch. Wij maken graag een programma op maat.

20 jaar ervaring

Wij organiseren al vele jaren de outdoordagen voor scholen en weten wat past bij de leerlingen van de verschillende scholen. We kunnen de programma’s laten aansluiten bij de wensen van de school. De organisatie is bij ons in goede handen.

Prijzen variëren aan de hand van data, lengte van het uitje, invulling, wel of geen catering, aantal deelnemers. Kortom het is bijna altijd een programma op maat. Neem dus contact met ons op voor een passende offerte.

Reviews door klanten

Gebaseerd op 24 reviews

Totaalscore
4,3
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster
Reviews

Goed georganiseerd!

Het was gewoon helemaal perfect geregeld. Alles klopte, alles zat mee. Iedereen is vol lof. Een groot succes!

Ds J. Polyanderschool

We hebben een geweldige dag gehad.

De begeleiding was ontspannen en opgewekt en kon goed met onze kwetsbare jongeren omgaan. Super! De locatie is prachtig en zorgt bij aankomst al voor een lach op je gezicht.

Koraal