Escape Toren De Biesbosch

Het stormt in de Biesbosch. Regen, wind… het water komt steeds hoger te staan! Om te vluchten voor het water zijn jullie via een trap een leegstaande toren op gevlucht en precies als de laatste persoon boven staat wordt jullie enige uitgang geblokkeerd! Er is wel een luik maar die zit op slot?! Weten jullie je team weer veilig beneden te krijgen?

Escape Toren, onze nieuwste activiteit is nu te boeken!

De Biesbosch is een gebied met rijke historie en dit is dan ook het thema van deze escape activiteit. Een ziedende noordwesterstorm beukte in 1421 op de door veen en zoutwinning sterk verzwakte dijken. Naar schatting zijn die nacht 16 dorpen verdwenen in de woeste binnenzee die ontstond nadat de dijken het begaven. Zonder deze dramatische gebeurtenis (beter bekend als de St. Elisabethsvloed) was er waarschijnlijk nooit een Biesbosch ontstaan zoals wij die nu kennen. Tot ver in de negentiende eeuw heeft men met wisselend succes gevochten tegen het steeds terugkerende water.

Samenwerken!

Speel het spel en los met elkaar de raadsels op, goede communicatie en samenwerking zijn de sleutel tot succes. Lukt het jullie binnen de tijd de juiste verbanden te leggen, puzzels op te lossen, cryptische omschrijvingen te kraken en op z’n tijd ‘out of the box’ te denken? De Escape Toren is helemaal leuk in combinatie met onze andere activiteiten. Wat dacht je van een combinatie met ons survivalparcours, het Escape Island, het boogschieten of één van onze andere toegankelijke activiteiten? Check nu de Biesbosch-Adventure voor de vele mogelijkheden.

Ga jij met je collega’s de uitdaging aan? Neem dan nu contact met ons op. We challenge you!

Escape Toren Biesbosch

 

Escape Toren Biesbosch in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Green Adventure – arrangement met collega’s

Vanaf 2012 is TeamBiesbosch Green Key gecertificeerd. Bij het programma de Green Experience gaat het om het genieten van de natuur van Nationaal Park de Biesbosch zonder de natuur te verstoren. Kanovaren door de kreekjes of met een fluisterboot het gebied ontdekken.

Meer informatie

Biesbosch XL – arrangement met collega’s

Speciaal voor groepen van 80 tot 1000 personen. De Biesbosch is een prachtig Nationaal Park en mooi natuurgebied. Uitermate geschikt om tal van activiteiten in te organiseren. Bedrijfsuitjes voor grote groepen kunnen bij TeamBiesbosch goed terecht, dit vanwege onze eigen locatie met groot restaurant en tal van activiteiten die we kunnen organiseren in en om de Biesbosch.

Meer informatie

Campinggasten – arrangement

Binnen het seizoen bent u als dagrecreant van harte welkom in ons gezellige klimpark. Hiervoor hanteren wij vaste openingstijden. In de zomervakantie zijn wij van dinsdag t/ m zondag geopend. Kaartjes kunt u direct online boeken op de door uw gewenste datum en tijd.

Meer informatie

Team Trainingen – arrangement met collega’s

De dag begint met een kop koffie en een traditionele Biesboschflap op het terras aan de rand van het Kurenmeer. Na de ontvangst beginnen we buiten met een aantal teamopdrachten. Deze opdrachten zullen aan de hand van de door u aangebrachte strategie moeten worden uitgevoerd. Samenwerken is hierbij vereist. De opdrachten worden door TeamBiesbosch zo gekozen dat iedereen mee kan doen.

Meer informatie

Vergaderarrangement – arrangement met collega’s

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? We hebben op onze locatie een aantal mogelijkheden qua vergaderruimte. De boog kan niet steeds gespannen staan. Lekker ontspannen tussen het vergaderen door of de dag afsluiten met een leuke activiteit maakt weer ruimte in de geest. Even de benen strekken tijdens een potje outdoor lasergamen of misschien sluiten onze teambuilding activiteiten juist goed aan bij het thema van uw vergadering?

Meer informatie