Onderstaand vind je alle activiteiten die binnen de diverse arrangementen mogelijk zijn. Klik op de activiteit om te zien in welk arrangement deze te boeken is.

Escape Island Biesbosch

De meest populaire activiteit van TeamBiesbosch is ons escape island. Uniek uitje bij TeamBiesbosch, als groep griendwerkers gaat u op pad en komt op ons eiland terecht. Eenmaal op het eiland gaat de brug omhoog, dan gaat de uitdaging echt beginnen. Komt u weer van het eiland af?

Meer informatie

Expeditie Biesbosch

Wie kent Expeditie Robinson Niet?! Afzien, ontberingen, strijd, samenwerken en veel mooie momenten. Wij hebben voor u een uitdagende Expeditie Biesbosch samengesteld in navolging van het succesvolle televisieprogramma.

Meer informatie

Outdoor Lasergame

Het outdoor lasergame is zeer geschikt voor zowel volwassenen als de kinderen en past erg goed binnen een compleet outdoor programma! Het spel is met 20 personen tegelijk te spelen en er zijn diverse spelvormen mogelijk!

Meer informatie

Klimpark Biesbosch

Een klimpark is een prachtige activiteit voor uw teamuitje. De touwbanen zijn van verschillende niveaus en daarmee is het voor een breed publiek toegankelijk. Continu gezekerd dus om uw veiligheid hoeft u zich geen zorgen te maken.

Meer informatie

Teambuilding

Omdat er met simpele materialen gewerkt wordt, zijn het bij deze activiteit de deelnemers en instructeurs die de opdrachten uitdagend maken. De gebruikte spellen zullen aan de hand van de door u aangebrachte strategie moeten worden uitgevoerd. Samenwerken is hierbij vereist.

Meer informatie

Boogschieten

Het boogschieten is weer helemaal terug van weggeweest naar het succes van de Hunger Games! Boogschieten vereist uiterste concentratie, een scherp oog én een vaste hand. Voordat jullie gaan schieten krijgen alle deelnemers een instructie van één van onze instructeurs.

Meer informatie

Kano Adventure tocht

Tijdens het kanovaren iets extra’s? Dan is de kano adventure tocht precies wat je zoekt. Na een ontvangst met koffie en Biesboschflap in Nationaal Park de Biesbosch wordt je in groepen ingedeeld en krijgt je informatie over het gebruik van een GPS. Gewapend met kaart en GPS ga je vervolgens op pad met de kano of het alternatieve motorbootje om de posten onderweg op te sporen.

Meer informatie

Escape Room

Het is de winter van 1944/1945 en Nederland is verscheurd door de tweede wereld oorlog! Het verzet heeft een overtocht voor jullie geregeld naar bevrijd gebied. Escape Room Biesbosch draait om samenwerken, spanning en presteren onder tijdsdruk en is uitermate geschikt als bedrijfsuitje. Lukt het jullie om te ontsnappen?!

Meer informatie

Flintstone Rally

Ludieke activiteit passend bij elk groeps uitje. Met de door ons geleverde materialen kunt u een flintstone-auto ontwerpen en bouwen. Hij moet ook echt rijden en ons parcours kunnen volbrengen. Hilariteit gegarandeerd.

Meer informatie

Teamchallenge

Gaat u met uw team de ultieme uitdaging aan? Bedwing als team de verschillende onderdelen in onze teamchallenge, denk hierbij aan een stormwand, de vertrouwensdriehoek en ons slackline-parcours. Het draait hierbij om vertrouwen, samenwerken en communiceren! Welk team zet de beste tijd neer en wint?

Meer informatie

High Team Adventure

De High Team Adventure betekend samenwerken op 12 meter hoogte en vertrouwen op elkaar! Maak met deze activiteit een vrije val, klim langs de paal naar 12 meter bij de high all aboard of help elkaar steeds een stapje verder op de Jacobsladder… een grensverleggende toegankelijke ervaring!

Meer informatie

Beach Games

Dit groepsuitje is voor de échte strand en water liefhebbers. En laten we bij TeamBiesbosch nou eens beschikken over een eigen strand aan het prachtige Kurenmeer. Een (mid)dag vol leuke, sportieve en ludieke activiteiten op en aan het water.

Meer informatie

Kanovaren in de Biesbosch

Wat is er mooier dan, tijdens je dagje uit met vrienden of personeel, met de kano door de prachtige Biesbosch te varen. Niet het brommende geluid van een motor, maar enkel het geluid van de kano’s om je heen. In een Canadese kano moet je er samen voor zorgen dat de kano de route vaart die je wilt.

Meer informatie

Survival Parcours

Het survivalparcours van Team Biesbosch is een uitdagend touwenparcours laag bij de grond en over het water. Het parcours wordt ook wel low-ropes genoemd.Na de instructie van de instructeur gaan de deelnemers het parcours in en proberen zo veel mogelijk punten te scoren.

Meer informatie

Suppen

Met Suppen oftewel Stand Up Paddling, beweeg je je staand voort op een groot supboard met een speciale suppaddle. Bij Team Biesbosch bieden we deze nieuwe sport aan als clinic op onze eigen locatie aan het Kurenmeer.

Meer informatie

Vlot bouwen & varen

Voor dat er met het vlot gevaren kan worden moet het nog gebouwd worden. Er is niets leukers dan met lekker weer op het water zijn, het zonnetje op je gezicht en varen maar. Met tonnen, palen en gaat u aan de slag om een vlot te maken. Zodra het vlot af is gaat u het water op om een goede tijd neer te zetten en nu maar hopen dat het vlot stevig is vastgezet…

Meer informatie

Kickbiken

Kickbiken is een sport die het momenteel erg goed doet in Nederland, het is nieuw, sportief, snel en leuk om te doen. Een kickbike, ook wel de volwassene step genoemd, is een stoere step met een groot wiel aan de voorkant, een klein wiel aan de achterkant en een licht frame in het midden.

Meer informatie

Mastermind

Mastermind is teambuilding waarbij er fysiek niet heel veel van de deelnemers wordt gevraagd, voor alle onderdelen dienen de deelnemers met elkaar de oplossing te bedenken. Samenwerken is hierbij vereist.

Meer informatie

Blaaspijp Schieten

Ervaar de lol en de spanning van het blaaspijp schieten! Heb je als kind weleens erwtjes of besjes weggeschoten in een PVC buis? Bij TeamBiesbosch gaat het toch net even anders, wij schieten namelijk met pijltjes van hout of aluminium.

Meer informatie

Shoot Out met collega’s

Shoot Out is een combinatie van intensiteit en spanning die je ook ervaart bij het spelen van trefbal of paintball. In tegenstelling tot paintball levert Shoot Out geen blauwen plekken op, maar geeft wel dezelfde spelbeleving. Shoot Out is een spel met echte bogen en speciale pijlen met een zachte schuimpunt.

Meer informatie

Aqua Games

eamBiesbosch heeft een prachtige locatie aan het strand en het meer van de Kurenpolder. Hiervan maken we optimaal gebruik tijdens de aquagames. De aquagames bestaan uit: kano bungee & diverse opdrachten met de sup welke speciaal ontwikkeld zijn voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.

Meer informatie

Fluisterboottocht

De fluisterboot is een authentieke rietaak, voorzien van een door zonne-energie aangedreven electro-motor. Vroeger werd de rietaak gebruikt om hout, riet en landbouwproducten uit de Biesbosch naar de vaste wal te brengen. Tochten met deze boot leiden u door kleine kreken en geulen van het Nationaal Park de Biesbosch.

Meer informatie

Golfclinic

Een golfclinic is mooie aanvulling op uw outdoor- en/of vergaderprogramma. Bedrijven zijn vaak razend enthousiast na met een groep collega’s en of klanten een golfclinic te hebben mee gemaakt. Tijdens de golfclinic kunt u kennismaken met de basisbeginselen van het golfspel.

Meer informatie

Fietstocht

Natuurlijk mag het fietsen in de biesbosch niet als activiteit ontbreken. Iedereen fietst, de één omdat het moet en de ander omdat het gezond is, het een vrij gevoel geeft en omdat de natuur stiekem best iets moois te bieden heeft.

Meer informatie

Abseilen Slot Loevestein

Een uniek teamuitje in een 650 jaar oud slot. Slot Loevestein biedt veel mogelijkheden voor leuke activiteiten in een prachtige en indrukwekkende omgeving. Wat dacht je van abseilen vanaf de zolder van het kasteel? 25 meter naar beneden de gracht in, daar ligt een kano klaar om jullie vanuit de gracht weer aan wal te kunnen brengen.

Meer informatie

Zeilen

Nationaal park de Biesbosch is een uniek natuurgebied wat zich het beste laat ontdekken vanaf het water. Vaak beginnen we deze middag met een lunch in de jachthaven, een mooie plek om lekker te eten en meteen in de zeilboot te kunnen stappen.

Meer informatie

Escape Toren Biesbosch

Jullie zitten opgesloten boven in de Biesbosch Toren… Komt jouw team veilig naar beneden?

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen

Vragen of hulp nodig?

Of gewoon liever iemand spreken?

Bellen?
Vandaag bereikbaar tot 17:00.
0183 - 564 284
Chatten?
Wij staan je graag te woord
Start de chat