Vergaderen afwisselen met een aantal ontspannende activiteiten

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? We hebben op onze locatie een aantal mogelijkheden qua vergaderruimte. Het meest sfeervol is onze blokhut aan het water en het strand. Als het koud is stoken we een lekker de houtkachel voor u op. Beamer en scherm zijn uiteraard aanwezig. We bieden de vergaderarrangementen rondom verzorgd met koffie/ thee en water, bovendien een Biesboschflap bij ontvangst.

Actieve vergaderbreak

In de ochtend vergaderen en in de middag een mooie teambuildingtocht maken door de natuur van de Biesbosch in Brabant. Varen met de kano is de beste manier om de kreekjes van de Biesbosch te ontdekken. Met GPS en kaart op pad om de eilanden te vinden waar diverse teamuitdagingen op u wachten. Wie verdient de Biesbosch Adventure bokaal?

Zeilen in de Biesbosch

Na een intensieve vergadering of trainingssessie is het heel goed om even uit te waaien en waar beter dan in een zeilboot varend door de Biesbosch. Elke boot krijgt een eigen instructeur mee die u de beginselen van het zeilen uitlegt. Uiteraard laten we u als klant zoveel mogelijk zelf zeilen en neemt u ook het roer in de afsluitende wedstrijd. Dit is een uitje dat we heel graag voor u organiseren omdat we weten dat het een top ervaring is om zeilend door nationaal park de Biesbosch te varen. Bovendien is het een heel toegankelijk uitje en kan iedereen deelnemen.

Combinatie met activiteiten

De boog kan niet steeds gespannen staan. Lekker ontspannen tussen het vergaderen door of na afloop maakt weer ruimte in de geest. Ga spectaculair quadrijden of misschien sluit het teambuilding juist goed aan bij het thema van uw vergadering? Mooie kanotocht door de Biesbosch of maak een leuke route met een electrische sloep, vlotvaren en bouwen is voor de meer sportieve groepen. Informeer naar onze mogelijkheden.

Catering

U kunt kiezen uit 3 verschillende locaties voor uw smakelijke lunch en/ of BBQ. Van luxe paviljoen tot strandbbq, we adviseren u graag.

Reviews door klanten

Gebaseerd op 5 reviews

Totaalscore
5,
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster
Reviews

Mooie vergaderlocatie

We wilden wat anders als in een witte zaal vergaderen. Mooie blokhut aan het water, back to basic en leuke afwisseling met het escape island

Rabobank