Kickbiken is het nieuwe steppen en de perfecte activiteit wanneer je op zoek bent naar een sportief bedrijfsuitje! Een kickbike valt het beste te vergelijken met een ‘super step’ en is de nieuwste rage binnen de buitensport vanwege het leuke, toegankelijke en uitdagende karakter. De kickbike is een step voorzien van een groot wiel aan de voorkant en een klein wiel aan de achterkant, verder beschikt de kickbike over een licht frame. Juist door deze elementen zijn er hoge snelheden te behalen. Door het lichte frame is het kickbiken geen zware activiteit en kan je er een héérlijke tocht langs de Biesbosch en omgeving mee maken.

Kickbiken in de Biesbosch

Na een korte uitleg over de kickbike ga je samen met een begeleider, of zelfstandig met kaart of GPS op pad. Afhankelijk van de wensen van de groep kunnen er verschillende routes gereden worden, van een hele korte tocht tot een wat langere meer sportieve tocht. Tijdens iedere tocht zal er regelmatig even gestopt worden en blijven we als één groep bij elkaar. Wij verzorgen in ieder geval een leuke en toegankelijke kickbike tocht langs het mooie Nationale Park de Biesbosch en omgeving. Je zal zien dat het kickbiken vrij gemakkelijk zal gaan en je vanwege het lichte frame zonder al te veel moeite een mooie snelheid zal behalen. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid een aantal fietsen te verzorgen zodat iedereen aan deze tocht kan deelnemen. Kickbiken in combinatie met een paar fietsen, dé ideale combi voor je bedrijfsuitje!

Het kickbiken een leuke toevoeging voor jullie teamuitje, neem dan nu contact op?! Kickbiken kan verslavend werken, dus je bent gewaarschuwd! 😉

 

Kickbiken met collega’s in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Green Adventure – arrangement met collega’s

Vanaf 2012 is TeamBiesbosch Green Key gecertificeerd. Bij het programma de Green Experience gaat het om het genieten van de natuur van Nationaal Park de Biesbosch zonder de natuur te verstoren. Kanovaren door de kreekjes of met een fluisterboot het gebied ontdekken.

Meer informatie

Biesbosch XL – arrangement met collega’s

Speciaal voor groepen van 80 tot 1000 personen. De Biesbosch is een prachtig Nationaal Park en mooi natuurgebied. Uitermate geschikt om tal van activiteiten in te organiseren. Bedrijfsuitjes voor grote groepen kunnen bij TeamBiesbosch goed terecht, dit vanwege onze eigen locatie met groot restaurant en tal van activiteiten die we kunnen organiseren in en om de Biesbosch.

Meer informatie

Vergader Arrangement – arrangement met collega’s

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? We hebben op onze locatie een aantal mogelijkheden qua vergaderruimte. De boog kan niet steeds gespannen staan. Lekker ontspannen tussen het vergaderen door of na afloop maakt weer ruimte in de geest. Ga spectaculair quadrijden of misschien sluit het teambuilding juist goed aan bij het thema van uw vergadering?

Meer informatie

Kano Adventure – arrangement met collega’s

Na een ontvangst met koffie en Biesboschflap in Nationaal Park de Biesbosch wordt u in groepen ingedeeld en krijgt u informatie over het gebruik van een GPS. Gewapend met kaart en GPS gaat u vervolgens op pad met de kano of het alternatieve motorbootje om de posten onderweg op te sporen.

Meer informatie

Escape Room Biesbosch – arrangement met collega’s

Het is de winter van 1944 / 1945 Nederland is verscheurd! Door de tweede wereld oorlog. Nederland kent inmiddels een bevrijd gebied, Het zuiden en een nog bezet en hevig beveiligd gebied, Het noorden. Escape Room Biesbosch draait om samenwerken, spanning en presteren onder tijdsdruk en is uitermate geschikt als bedrijfsuitje.

Meer informatie