Escape Room Biesbosch, unieke activiteit bij TeamBiesbosch. Het is de winter van 1944 / 1945 Nederland is verscheurd door de Tweede Wereldoorlog. Nederland kent inmiddels een bevrijd gebied, Het zuiden en een nog bezet en hevig beveiligd gebied, Het noorden. De Biesbosch ligt ten midden van bevrijd en bezet gebied en is het strijd toneel van de zogeheten Albrecht groep. Deze verzetsgroep werd opgezet in juni 1944 naarmate de Biesbosch een steeds belangrijkere rol ging spelen tussen de linies van de Duitsers en de Geallieerden.

Albrecht Groep

De Albrecht groep maakt gebruik van een radiocentrale te midden van de Biesbosch waarvandaan het verzet werd aangestuurd. Tegen het einde van de oorlog werden er vanuit deze centrale maar liefst 370 crossing’ s gepland en uitgevoerd. Een crosser zorgde ervoor dat mensen zoals, onderduikers, piloten en andere vijanden van de Duitsers konden ontsnappen van bezet gebied naar bevrijd gebied. Deze crossers hadden gevaarlijk werk omdat de Biesbosch streng bewaakt werd door de Duitsers. Jullie bevinden je momenteel op bezet gebied en het is tijd om jullie in veiligheid te brengen..

Het verzet heeft de overtocht geregeld. Jullie worden naar onze oude griendwerkers hut ‘De Rattenkeet’ gebracht, lukt het jullie om bij de Duitsers onder de radar te blijven!? Wees gerust mijn mannen zijn onderweg! Een veilige overtocht kameraden en tot snel..

Samenwerken!

Speel het spel en los met elkaar de raadsels op. De sleutel tot succes zijn een goede communicatie en samenwerking, lukt het jullie binnen de tijd de juiste verbanden te leggen, puzzels op te lossen, cryptische omschrijvingen te kraken en op z’n tijd ‘out of the box’ te denken? Escape Room Biesbosch is helemaal leuk in combinatie met onze andere activiteiten, wat dacht je van een combinatie met ons survivalparcours, de Flintstone rally, High Team Adventure, het klimpark of één van onze andere toegankelijke activiteiten.

Ga jij met je vrienden, vrijgezellenfeest of familie de uitdaging aan? Neem dan nu contact met ons op.. we challenge you!

Escape Room met Vrienden & Familie in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Klimpark Biesbosch met Vrienden & Familie – arrangement

Op recreatieterrein De Kurenpolder heeft TeamBiesbosch samen met Kurenpolder Recreatie het klimpark met de hoogste "fun"-factor van Nederland gerealiseerd! Aan de rand van het Kurenmeer staat Klimpark Biesbosch. De parcoursen zijn zo ingericht dat het geschikt is voor alle leeftijden en de makkelijke en moeilijke routes maakt het uitdagend voor iedereen.

Meer informatie

Dagrecreatie – arrangement

Binnen het seizoen bent u als dagrecreant van harte welkom in ons gezellige klimpark. Hiervoor hanteren wij vaste openingstijden. In de zomervakantie zijn wij van dinsdag t/ m zondag geopend. Kaartjes kunt u direct online boeken op de door uw gewenste datum en tijd.

Meer informatie

Escape Island – arrangement voor vrienden en familie

De meest populaire activiteit van TeamBiesbosch is ons escape island. Uniek uitje bij TeamBiesbosch, als groep griendwerkers gaat u op pad en komt op ons eiland terecht. Eenmaal op het eiland gaat de brug omhoog, dan gaat de uitdaging echt beginnen. Komt u weer van het eiland af? Weten jullie de uitdagingen op te lossen?

Meer informatie

Familie Uitje – arrangement

Met de hele familie kiezen uit een scala van activiteiten. Uiteraard afhankelijk van uw hoeveelheid tijd en budget. Gaat u een boottocht door de Biesbosch maken, steppen, lasergamen, vlotvaren, beachvolleyballen en/ of boogschieten? Kies het uitje dat het beste bij uw familie past en waar iedereen aan kan deelnemen!

Meer informatie

Lekker gek doen! – arrangement voor vrienden en familie

Een vrijgezellenfeestje heeft iemand als het goed is maar één keer in zijn leven! Maak het daarom speciaal en onvergetelijk! Nu hij of zij nog één dag vrijgezel is mag degene natuurlijk: LEKKER GEK DOEN!

Meer informatie