Reis terug in de tijd met onze Flintstone Rally! Deze ludieke activiteit moet je een keer gedaan hebben, weer zo’n unieke activiteit die je niet snel zult vergeten! De Flintstone Rally is een super leuke activiteit voor zowel je vrienden, familie als je vrijgezellenfeest. Een rally op zich is natuurlijk al hartstikke leuk, maar wat is er nou leuker dan een rally in jullie zelf gemaakte Flintstone auto. Met de door ons geleverde materialen bouw je een Flintstone auto, welke ook écht moet rijden en waarmee je het opneemt tegen de andere teams. Lukt het jouw team ons parcours te volbrengen en de snelste tijd neer te zetten!? Hilariteit gegarandeerd..

Tijdens deze activiteit komt het aan op creativiteit, inzet, samenwerking en natuurlijk veel plezier! Yabba Dabba Doo!

Competitie & plezier!

Combineer deze activiteit met één van onze vele andere activiteiten op onze prachtige locatie aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch. Wat dacht je van een programma volledig gericht op de competitie, veel van onze activiteiten zijn hier namelijk zeer geschikt voor! Nadat we de teams hebben gemaakt bestaat de mogelijkheid het direct tegen elkaar op te nemen. Wat dacht je van de Flintstone Rally in combinatie met o.a. de teamchallenge, de High Team Adventure, het survivalparcours en/ of het vlotbouwen en varen. Welk team wint.. en laat de champagne knallen!? TeamBiesbosch haalt werkelijk alles uit de kast om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen! Wij staan voor ervaren, samen lachen, en een mooie herinnering aan een onvergetelijk dagje uit! Aan onze enthousiaste begeleiders zal dit zeker niet liggen!

Tevens bieden we volop catering mogelijkheden om er een volledig verzorgd uitje van te maken. Voor meer informatie over een leuk vrienden of familie uitje neem dan nu contact met ons op.

 

Flintstone Rally met Vrienden & Familie in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Klimpark Biesbosch met Vrienden & Familie – arrangement

Op recreatieterrein De Kurenpolder heeft TeamBiesbosch samen met Kurenpolder Recreatie het klimpark met de hoogste "fun"-factor van Nederland gerealiseerd! Aan de rand van het Kurenmeer staat Klimpark Biesbosch. De parcoursen zijn zo ingericht dat het geschikt is voor alle leeftijden en de makkelijke en moeilijke routes maakt het uitdagend voor iedereen.

Meer informatie

Escape Island – arrangement voor vrienden en familie

De meest populaire activiteit van TeamBiesbosch is ons escape island. Uniek uitje bij TeamBiesbosch, als groep griendwerkers gaat u op pad en komt op ons eiland terecht. Eenmaal op het eiland gaat de brug omhoog, dan gaat de uitdaging echt beginnen. Komt u weer van het eiland af? Weten jullie de uitdagingen op te lossen?

Meer informatie

Escape Room – arrangement voor vrienden en familie

Het is de winter van 1944/1945 en Nederland is verscheurd door de tweede wereld oorlog! Het verzet heeft een overtocht voor jullie geregeld naar bevrijd gebied. Escape Room Biesbosch draait om samenwerken, spanning en presteren onder tijdsdruk en is uitermate geschikt als bedrijfsuitje. Lukt het jullie om te ontsnappen?!

Meer informatie

Familie Uitje – arrangement

Met de hele familie kiezen uit een scala van activiteiten. Uiteraard afhankelijk van uw hoeveelheid tijd en budget. Gaat u een boottocht door de Biesbosch maken, steppen, lasergamen, vlotvaren, beachvolleyballen en/ of boogschieten? Kies het uitje dat het beste bij uw familie past en waar iedereen aan kan deelnemen!

Meer informatie

Lekker gek doen! – arrangement voor vrienden en familie

Een vrijgezellenfeestje heeft iemand als het goed is maar één keer in zijn leven! Maak het daarom speciaal en onvergetelijk! Nu hij of zij nog één dag vrijgezel is mag degene natuurlijk: LEKKER GEK DOEN!

Meer informatie