We bieden je niet alleen volop: fun, gezelligheid & lol maar ook toegankelijke, sportieve en actieve outdooractiviteiten met volop samen(werken)! Ideaal voor een geslaagde vrijgezellendag dus! We beschikken over volop mogelijkheden! Wat dacht je bijvoorbeeld outdoor lasergame, onze verschillende survivalbanen, de klimtoren, de high team adventure (samenwerken op hoogte), het boogschieten, diverse teambuildingsopdrachten, de aquagames en uiteraard onze prachtige kano/ suptocht door Nationaal Park de Biesbosch.

Vrijgezellenuitje op maat.

Wij stellen een onvergetelijk uitje samen om de gehele dag/ middag vermaakt te worden of om in wedstrijd verband activiteiten te doen. Uiteraard bieden we je graag een programma op maat en kun je het gekozen uitje combineren met een heerlijke barbecue, buffet of gezellige borrel aan het water. Eén ding is zeker: Voor welke programma je ook kiest over dit uitje praten jij en je vriendinnen nog heel lang na!

Om een idee te krijgen van de mogelijkheden en prijzen van dit arrangement kan je deze PDF Vrijgezellenfeest Biesbosch Adventure_2024 downloaden. Vrijgezellenfeestjes op maat en andere combinaties zoals met kanovaren of ons klimpark zijn ook mogelijk.

Reviews door klanten

Gebaseerd op 33 reviews

Totaalscore
4,6
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster
Reviews

Gezellig feestje!

Crossen door de modder was helemaal raak. Lekkere BBQ om mee af te sluiten.

Vrijgezellenfeestje van Fay