Ervaar de lol en de spanning van het blaaspijpschieten! Heb jij weleens erwtjes of besjes weggeschoten in een PVC buis? Bij TeamBiesbosch gaat het toch net even anders, wij schieten namelijk met pijltjes van hout of aluminium. Tevens beschikken we over blaaspijpen voor zowel kinderen als volwassenen, wat deze activiteit zeer geschikt maakt voor jong en oud! Daarbij wordt gelet op de houding, het gebruik van de blaaspijp en natuurlijk de veiligheid. Zodra iedereen weet hoe ze de blaaspijp dienen te hanteren schieten we voor de punten! Wie heeft de grootste longinhoud en blaast de pijl richting het doel? Een goed richtingsgevoel en krachtige blaastechniek zijn essentieel bij deze grappige en stoere activiteit. Welke team beschikt over de beste schutters en wint!?

Voor jong & oud!

Deze activiteit is zeer goed in te zetten op locatie en goed te combineren met boogschieten. Blaaspijpschieten is een leuke activiteit voor je vrijgezellenfeest, familiefeest of vriendenuitje. Toegankelijk voor iedereen en in teams tegen elkaar toch uitdagend. Deze activiteit is goed te combineren met onze vele andere activiteiten, uiteraard denken we graag met je mee om zo tot het perfecte uitje te komen! Verder bieden we volop catering mogelijkheden om er een volledig verzorgd uitje van te maken.

Neem nu contact met ons op voor jullie uitje op maat!

Blaaspijpschieten met Vrienden & Familie in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Klimpark Biesbosch met Vrienden & Familie – arrangement

Op recreatieterrein De Kurenpolder heeft TeamBiesbosch samen met Kurenpolder Recreatie het klimpark met de hoogste "fun"-factor van Nederland gerealiseerd! Aan de rand van het Kurenmeer staat Klimpark Biesbosch. De parcoursen zijn zo ingericht dat het geschikt is voor alle leeftijden en de makkelijke en moeilijke routes maakt het uitdagend voor iedereen.

Meer informatie

Escape Island – arrangement voor vrienden en familie

De meest populaire activiteit van TeamBiesbosch is ons escape island. Uniek uitje bij TeamBiesbosch, als groep griendwerkers gaat u op pad en komt op ons eiland terecht. Eenmaal op het eiland gaat de brug omhoog, dan gaat de uitdaging echt beginnen. Komt u weer van het eiland af? Weten jullie de uitdagingen op te lossen?

Meer informatie

Escape Room – arrangement voor vrienden en familie

Het is de winter van 1944/1945 en Nederland is verscheurd door de tweede wereld oorlog! Het verzet heeft een overtocht voor jullie geregeld naar bevrijd gebied. Escape Room Biesbosch draait om samenwerken, spanning en presteren onder tijdsdruk en is uitermate geschikt als bedrijfsuitje. Lukt het jullie om te ontsnappen?!

Meer informatie

Familie Uitje – arrangement

Met de hele familie kiezen uit een scala van activiteiten. Uiteraard afhankelijk van uw hoeveelheid tijd en budget. Gaat u een boottocht door de Biesbosch maken, steppen, lasergamen, vlotvaren, beachvolleyballen en/ of boogschieten? Kies het uitje dat het beste bij uw familie past en waar iedereen aan kan deelnemen!

Meer informatie

Lekker gek doen! – arrangement voor vrienden en familie

Een vrijgezellenfeestje heeft iemand als het goed is maar één keer in zijn leven! Maak het daarom speciaal en onvergetelijk! Nu hij of zij nog één dag vrijgezel is mag degene natuurlijk: LEKKER GEK DOEN!

Meer informatie