Escape Island Biesbosch Kids Edition, uniek in Nederland!

Wil jij je verjaardag anders vieren dan de rest? Dat kan! TeamBiesbosch is uitermate geschikt en je hebt de keuze uit verschillende feestjes. Vind je het idee van een Escape Room erg leuk, maar ben je toch liever buiten bezig? Boek dan nu Escape Island Biesbosch Kids Edition!

Ons Escape feestje is geschikt voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Naast het Escape Island mag je nog één andere activiteit* kiezen! Het feestje duurt in totaal 2 uur en is dus een combinatie van het Escape Island en een door jullie gekozen activiteit. Het Escape Island is tevens als losse activiteit te boeken, je hebt dan een 1 uur durend feestje. Let op: dit is alléén mogelijk voor het Escape Island.

*De mogelijkheden waarmee je het Escape Island kan combineren:
Quadrijden, lasergame, boogschieten, shoot out, survivalparcours of het vlotbouwen en varen

Escape Island

Bij ons zit je niet opgesloten in een Escape Room, maar worden jullie gedropt op een heus eilandje! Gaan jullie de uitdaging aan en lukt het jullie binnen het uur te ontsnappen? Samenwerken is erg belangrijk op het eiland, lukt het jullie goed samen te werken en daarmee met elkaar een snelle tijd neer te zetten!? Houden jullie het droog of krijgen jullie natte voeten!?

Om een idee te krijgen van de mogelijkheden en prijzen kun je deze pdf Kinderfeestje Escape downloaden.

Kurenpolder en lekker eten.

Als je hebt betaald voor het survivalfeestje zit daar de entree van recreatieterrein de Kurenpolder al bij. Je kunt dus kosteloos gebruik maken van het dagstrand, speeltoestellen, skatebaan, pannaveld en tegen een kleine meerprijs ook van het subtropische zwemparadijs. Maak je uitje compleet met een bezoek aan de snackbar of het restaurant, deze zijn gevestigd op het recreatieterrein.

Escape Island Biesbosch Kids in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Klimpark Feestje – arrangement voor Kids

Het klimpark is uitermate geschikt voor een leuk kinderfeestje. De kinderen kunnen heerlijk klimmen en klauteren en iedereen op zijn of haar eigen niveau met ons continue zeker-systeem.

Meer informatie

Feestje Quadrijden – arrangement voor Kids

Bij TeamBiesbosch organiseren we unieke kinderfeestjes waarbij het quadrijden erg populair is. De kids rijden dan op een speciale kinderquad van 90cc over een speciaal aangelegd parcours; eerst oefenen op het strand en daarna crossen over onze baan.

Meer informatie

Mix & Match – arrangement voor Kids

Kies bij het Mix & Match feestje zelf welk activiteiten je wilt gaan doen! Wat dacht je van quadrijden (vanaf 10 jaar) op onze eigen quadbaan, of Outdoor-lasergame? Sluipend over ons terrein proberen om de tegenstander te raken en zelf niet geraakt worden natuurlijk!! Maar ook het Survivalparcours, handboogschieten, vlotbouwen en -varen of Shoot out zijn mogelijke activiteiten.

Meer informatie