Het is een vreemd jaar met de Corona, veel is nog ongewis. Toch wil je als school deze belangrijke gebeurtenis in het leven van de kinderen niet zomaar voorbij laten gaan. Een dagje uitje mag gelukkig wel en wij merken dat veel scholen op zoek zijn naar een leuk afscheidsuitje voor de groep 8 kids.

Speciaal voor deze groep stellen we een leuk programma samen. Wij organiseren al leuke activiteiten voor deze doelgroep en dat komt nu dus goed uit. Zo is ons nieuwe klimpark de perfecte uitdagende activiteit en zijn kids hiermee heerlijk samen buiten bezig. Andere mogelijke activiteiten zijn vlotbouwen en varen, outdoorlasergame, boogschieten, kanovaren, beachgames.

Als je bij ons een uitje boekt dan is de entree van recreatieterrein de Kurenpolder met dagstrand, speeltuinen in begrepen. Je kan de dag dus inrichten zoals je wilt.

Voorbeeld:

10.00 ontvangst en uitleg van de diverse Corona maatregelen
10.30 Klimpark Biesbosch (2 uur klimmen en zippen, van 1m tot 12m hoogte)
12.30 frietjes of een eigen lunch (afhankelijk van uw budget)
13.30 de middag kunt u zelf invullen met leuke activiteiten op het strand of wij bieden een programma met bijvoorbeeld lasergamen, vlotbouwen en varen, boogschieten
16.30 einde programma

Een programma op maat is mogelijk, vraag vrijblijvend een offerte aan!!

 

Reviews door klanten

Gebaseerd op 3 reviews

Totaalscore
4,7
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster
Reviews

Een zeer geslaagde dag!

Ons klassenuitje was echt top! De kinderen hadden het enorm naar hun zin en wij konden met de docenten gewoon lekker meedoen! Wij komen vaker!

Ria van de Hoeven

Leuke actieve dag, groep 8 uitje

De kinderen (en juffen) hebben een leuk, actieve en goed verzorgde dag gehad.

De sprankel