Kurenpolder en lekker eten.

Als je hebt betaald voor het feestje zit daar de entree van recreatieterrein de Kurenpolder al bij. Je kunt dus kosteloos gebruik maken van het dagstrand, speeltoestellen, skatebaan, pannaveld en tegen een kleine meerprijs ook van het subtropische zwemparadijs. Maak je uitje compleet met een bezoek aan de snackbar of het restaurant, deze zijn gevestigd op het recreatieterrein.

Leuke extra’s voor het feestje:

Smulbox
5,95 per kind (prijs onder voorbehoud van eventuele wijzigingen)
Frietjes en een snack (frikadel, kroket of kipnuggets), mayo, ketchup, appelmoes, pakje drinken en kleine verrassing.

Subtropisch zwembad:
Tegen een kleine meerprijs is het tevens mogelijk van het subtropisch zwembad en de grote waterglijbaan gebruik te maken.
Dit is alleen mogelijk binnen de openingstijden.

 

 

De Kurenpolder Recreatie voor Kids in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Vakantie instuif

Zin in spektakel? Dan past deze 2uur durende vakantie instuif perfect bij jou, ook leuk met het hele gezin! Boek nu dit leuke uitje tijdens jouw vakantie!

Meer informatie

Vakantie Instuif

Op zoek naar een leuk uitje in de zomervakantie!? Voor camping gasten en kinderen uit de omgeving, bieden wij 2 uur durende programma's bestaande uit 2 activiteiten. Je kunt kiezen uit lasergamen & survivalen of boogschieten & vlotbouwen en varen.

Meer informatie

Escape Feestje – arrangement voor Kids

Gaan jullie de uitdaging aan en lukt het jullie binnen het uur te ontsnappen van ons eiland? Samenwerken is erg belangrijk op het eiland, lukt het jullie goed samen te werken en daarmee met elkaar een snelle tijd neer te zetten!? Houden jullie het droog of krijgen jullie natte voeten!?

Meer informatie

Klimpark Feestje – arrangement voor Kids

Het klimpark is uitermate geschikt voor een leuk kinderfeestje. De kinderen kunnen heerlijk klimmen en klauteren en iedereen op zijn of haar eigen niveau met ons continue zeker-systeem.

Meer informatie

Kinderfeestje Suppen – arrangement voor Kids

Bij TeamBiesbosch organiseren we unieke kinderfeestjes! Denk bijvoorbeeld aan een supfeestje. De kids leren eerst de beginselen tijdens  de supclinic. Deze clinic duurt een uur, daarna kunnen ze zelf lekker kliederen op ons Kurenmeer. Waterpret gegarandeerd! Lukt het ook om met zijn alleen overeind te blijven staan op onze familiesup?

Meer informatie