Drie unieke escape activiteiten op één locatie!

Aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch, heeft TeamBiesbosch een unieke en veelzijdige locatie met een groot scala aan activiteiten. De rijke historie van dit prachtige gebied, leidde tot 3 zeer unieke escape activiteiten: Escape Room Biesbosch, Escape Island Biesbosch en Escape Toren Biesbosch.

  • Escape TOREN Biesbosch: Onze nieuwste activiteit! Het stormt in de Biesbosch. Regen, wind… Het water komt steeds hoger te staan! Om te vluchten voor het water zijn jullie via een trap een leegstaande toren op gevlucht en precies als de laatste persoon boven staat wordt jullie enige uitgang geblokkeerd! Er is wel een luik maar die zit op slot?! Op 10 meter hoogte zullen jullie allerlei oplossingen moeten vinden om de luiken naar beneden te kunnen openen. Weten jullie je team weer veilig beneden te krijgen?
  • Escape ISLAND Biesbosch: Onze meest populaire activiteit! Jullie zijn griendwerkers op pad in de Biesbosch. Vertrokken uit het dorpje Werkendam (de vrouwehemel) komen jullie aan op een eiland in de Biesbosch, de brug gaat omhoog… De uitdaging gaat nu écht beginnen! Komen jullie van het eiland af voordat het hoog water wordt?! Navigeren, denken, varen, communiceren, samen werken… Er zijn veel vaardigheden nodig om droog van het eiland te komen. Gaan jullie met elkaar de uitdaging aan?!
  • Escape ISLAND Team Battle: We beschikken over 2 eilanden, waardoor het mogelijk is om twee teams ieder op een eigen eiland tegen elkaar te laten strijden. Welk team weet als eerste te ontsnappen en wint deze battle!?
  • Escape ISLAND Kids Edition: Speciaal voor kinderen t/m 12 jaar.
  • Escape ROOM Biesbosch: De activiteit waar iedereen het over heeft! Jullie worden met je groep of team opgesloten in onze oude griendwerkershut ‘de Rattenkeet’. Speel het spel en los met elkaar de raadsels op. De sleutel tot succes zijn een goede communicatie en samenwerking. Lukt het jullie binnen de tijd de juiste verbanden te leggen en een snelle tijd neer te zetten?

Combineer het Escape Island, de Escape Room of onze Escape Toren met een scala aan activiteiten. TeamBiesbosch heeft al ruim 20 jaar ervaring met het organiseren van diverse uitjes. Wij bieden activiteiten voor verschillende doelgroepen en kunnen daarmee voor iedere groep een passend programma maken. “Actief in de natuur” en “samen doen, samen beleven” zijn uitspraken waar wij voor staan. Denk daarbij aan activiteiten zoals: kanotochten door de Biesbosch, lasergamen, boogschieten, survivalen, klimmen in ons klimpark met ziplines, kickbiken, teambuilding, vlotvaren, shoot out, de high team adventure en nog veel meer.

Biesbosch Escape in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Escape Room – arrangement voor vrienden en familie

Het is de winter van 1944/1945 en Nederland is verscheurd door de tweede wereld oorlog! Het verzet heeft een overtocht voor jullie geregeld naar bevrijd gebied. Escape Room Biesbosch draait om samenwerken, spanning en presteren onder tijdsdruk en is uitermate geschikt als bedrijfsuitje. Lukt het jullie om te ontsnappen?!

Meer informatie