Al 6 jaar de meest populaire activiteit van TeamBiesbosch; Escape Island Biesbosch “The Original”!

Escape Island Biesbosch ‘The Original” is al sinds 2015 een unieke activiteit bij TeamBiesbosch! De Biesbosch is een gebied met een rijke historie en bestaat uit heel veel kleine eilandjes, dit is dan ook het thema van onze escape activiteiten. Jullie worden niet opgesloten in een Escape Room, maar gaan als groep griendwerkers ons Escape Island op! Eénmaal aangekomen gaat de brug omhoog en gaat de uitdaging écht beginnen. Het wordt hoog water… lukt het jullie op tijd te ontsnappen en komt jullie groep droog van het eiland?? Indien het jullie niet lukt op tijd de brug te laten zakken krijg je misschien wel natte voeten!? 😉

Omdat deze activiteit zo populair is hebben we inmiddels 2 Escape Islanden waardoor er nu ook groepen direct tegen elkaar kunnen strijden.. welk team weet als eerste te ontsnappen en houdt het droog!? Bij Escape Island Biesbosch draait het om samenwerken, plezier en presteren onder tijdsdruk. Daarbij is Escape Island Biesbosch “The Original” uitermate geschikt als onderdeel voor je vrijgezellenfeest, vriendenuitje of je familie uitje

Ga jij met je vrienden deze uitdaging aan, neem dan nu contact op! We challenge you!

Escape Island Biesbosch "The Original"Samen doen, Samen beleven!

Wanneer je een uitje bij TeamBiesbosch boekt kun je dit in combinatie doen met onze andere activiteiten die het terrein te bieden heeft. Denk hierbij o.a. aan onze Escape Room Biesbosch, de Flintstone rally, het vlotbouwen en varen, het suppen, het klimpark, daarnaast bieden we nog veel meer mogelijkheden. Wij maken elk uitje op maat zodat de dag precies bij jullie past, of je nu met je vriendengroep, vrijgezellenfeest of familie langskomt een bezoek aan ons Escape Island is voor iedereen leuk! TeamBiesbosch haalt werkelijk alles uit de kast om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen! Wij staan voor gezelligheid, samen doen, en een onvergetelijke herinnering aan jullie dagje uit! Je uitje beginnen met een héérlijke biesboschflap, deze lokale lekkernij is een échte aanrader. Verder bieden we volop cateringmogelijkheden dus mocht je tussendoor een lunch en of afsluitend diner wensen, wij bieden het complete arrangement.

Escape Island Biesbosch met Vrienden & Familie in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Klimpark Biesbosch met Vrienden & Familie – arrangement

Op recreatieterrein De Kurenpolder heeft TeamBiesbosch samen met Kurenpolder Recreatie het klimpark met de hoogste "fun"-factor van Nederland gerealiseerd! Aan de rand van het Kurenmeer staat Klimpark Biesbosch. De parcoursen zijn zo ingericht dat het geschikt is voor alle leeftijden en de makkelijke en moeilijke routes maakt het uitdagend voor iedereen.

Meer informatie

Dagrecreatie – arrangement

Binnen het seizoen bent u als dagrecreant van harte welkom in ons gezellige klimpark. Hiervoor hanteren wij vaste openingstijden. In de zomervakantie zijn wij van dinsdag t/ m zondag geopend. Kaartjes kunt u direct online boeken op de door uw gewenste datum en tijd.

Meer informatie

Escape Island – arrangement voor vrienden en familie

De meest populaire activiteit van TeamBiesbosch is ons escape island. Uniek uitje bij TeamBiesbosch, als groep griendwerkers gaat u op pad en komt op ons eiland terecht. Eenmaal op het eiland gaat de brug omhoog, dan gaat de uitdaging echt beginnen. Komt u weer van het eiland af? Weten jullie de uitdagingen op te lossen?

Meer informatie

Escape Room – arrangement voor vrienden en familie

Het is de winter van 1944/1945 en Nederland is verscheurd door de tweede wereld oorlog! Het verzet heeft een overtocht voor jullie geregeld naar bevrijd gebied. Escape Room Biesbosch draait om samenwerken, spanning en presteren onder tijdsdruk en is uitermate geschikt als bedrijfsuitje. Lukt het jullie om te ontsnappen?!

Meer informatie

Familie Uitje – arrangement

Met de hele familie kiezen uit een scala van activiteiten. Uiteraard afhankelijk van uw hoeveelheid tijd en budget. Gaat u een boottocht door de Biesbosch maken, steppen, lasergamen, vlotvaren, beachvolleyballen en/ of boogschieten? Kies het uitje dat het beste bij uw familie past en waar iedereen aan kan deelnemen!

Meer informatie