Samen doen, Samen beleven!

De Biesbosch is prachtig in elk seizoen, met een kampvuur en warme chocolademelk gaan  de activiteiten van TeamBiesbosch de hele winter door! Tijdens onze sportieve outdoor activiteiten krijg je het vanzelf warm… Kies je toch liever voor een overdekt programma? Ook dan kunnen we een leuk arrangement voor je samenstellen! Denk aan mastermind op ons overdekte terras, boogschieten onder een overkapping en onze super uitdagende escape room! Combineer deze activiteiten met een vergadering of winterse borrel bij het haardvuur in onze beach house. Uiteraard is het ook mogelijk om activiteiten binnen en buiten met elkaar af te wisselen.

Toegankelijk & samenwerken!

Kies onze Winter Expeditie of een combinatie van activiteiten die passen bij jouw team! Een greep uit onze actieve activiteiten waarbij je het vanzelf warm krijgt: Wintersurvival, outdoor lasergamen en shoot out. Voor de echte avonturiers bieden wij zelfs climbing by night! Doe je liever iets relaxed en overdekt? Kies dan voor mastermind, boogschieten en onze escape room! Zo is er voor ieder wat wils en alle combinaties zijn mogelijk. Uiteraard denken we graag met je mee om zo tot het perfecte personeelsuitje te komen. TeamBiesbosch zal alles uit de kast halen om jullie een onvergetelijk (mid)dag te bezorgen. Wij staan voor plezier, samen beleven en een mooie herinnering aan een uitje waar nog lang over zal worden nagepraat!

Verder bieden we volop catering mogelijkheden om er een volledig verzorgd bedrijfsuitje van te maken. Wat dacht je van een winterbarbecue of stampot buffet?
Nieuwsgierig geworden naar een teamuitje met deze activiteit? Neem dan nu contact met ons op!

Voorbeeld programma:

10:00 Ontvangst met koffie/thee en Biesboschflap
10:30 Vergadering bij het haardvuur in onze beachhouse
12:00 Lunch
13:00 Winter Escape (island, room of toren)
14:00 Wintersurvival
15:00 Afsluiten met gluhwein bij het haartvuur of een winter barbecue

Tips voor de koukleumen:

Zorg ervoor dat je de warmte niet kwijtraakt. Hoe beter je kleding isoleert, hoe makkelijker het is om warm te blijven. Denk vooral ook in laagjes, want als je actief bezig bent kan het stiekem toch nog te warm worden. Checklist:

  • Goede waterdichte schoenen
  • Dikke (ski)sokken
  • Dikke spijker- of trainingsbroek
  • Een extra laag onder je trui, zoals een T-shirt met lange mouwen of thermokleding
  • Een warme jas
  • Een poncho
  • Een sjaal en muts of oorwarmers (veel warmte verlaat het lichaam via het hoofd)
  • Handschoenen (afhankelijk van de activiteit zijn dunnere handschoenen met grip handig zodat je goed de lasergun, boog of saferoller kunt gebruiken).
  • Reserve kleding voor na de activiteit

Verder kun je altijd opwarmen bij één van onze haardvuren met een heerlijke warme chocolademelk!