Escape Island “The Original” als bedrijfsuitje

Al 6 jaar de populairste activiteit van TeamBiesbosch; Escape Island Biesbosch!

Escape Island ‘The Original” is al sinds 2015 een unieke activiteit bij TeamBiesbosch! De Biesbosch is een gebied met een rijke historie, dit is dan ook het thema van onze escape activiteiten. Jullie worden niet opgesloten in een Escape Room, maar gaan als groep griendwerkers ons Escape Island Biesbosch op! Eénmaal aangekomen gaat de brug omhoog en gaat de uitdaging écht beginnen. Het wordt hoog water… lukt het jullie op tijd te ontsnappen en komt jullie groep droog van het eiland?? Indien het jullie niet lukt op tijd de brug te laten zakken krijg je misschien wel natte voeten!? 😉

Omdat deze activiteit zo populair is hebben we inmiddels 2 Escape Islanden waardoor er nu ook groepen direct tegen elkaar kunnen strijden! Welk team weet als eerste te ontsnappen en houdt het droog!? Bij Escape Island Biesbosch draait het om samenwerken, plezier en presteren onder tijdsdruk. Daarbij is ons Escape Island “The Original” uitermate geschikt als onderdeel voor je bedrijfsuitje.

Ga jij met je collega’s, vrienden of familie deze uitdaging aan, neem dan nu contact op! We challenge you!

Samen doen, Samen beleven!

Wanneer je een uitje bij TeamBiesbosch boekt kun je dit in combinatie doen met onze andere activiteiten die het terrein te bieden heeft. Denk hierbij o.a. aan onze Escape Room Biesbosch, teambuilding spellen, het quad rijden of het vlotbouwen en varen, kijk bij de Biesbosch-Adventure voor nog meer mogelijkheden. Wij maken elk uitje op maat zodat de dag precies bij jullie past, of je nu met je bedrijf, vriendengroep, vrijgezellenfeest of familie langskomt een bezoek aan ons Escape Island is voor iedereen leuk! TeamBiesbosch haalt werkelijk alles uit de kast om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen! Wij staan voor gezelligheid, samen doen, en een onvergetelijke herinnering aan jullie dagje uit! Je uitje beginnen met een héérlijke biesboschflap, deze lokale lekkernij is een échte aanrader, we bieden volop cateringmogelijkheden dus mocht je tussendoor een lunch en of afsluitend diner wensen, wij bieden het complete arrangement.

Escape Island Biesbosch met collega’s in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Green Adventure – arrangement met collega’s

Vanaf 2012 is TeamBiesbosch Green Key gecertificeerd. Bij het programma de Green Experience gaat het om het genieten van de natuur van Nationaal Park de Biesbosch zonder de natuur te verstoren. Kanovaren door de kreekjes of met een fluisterboot het gebied ontdekken.

Meer informatie

Biesbosch XL – arrangement met collega’s

Speciaal voor groepen van 80 tot 1000 personen. De Biesbosch is een prachtig Nationaal Park en mooi natuurgebied. Uitermate geschikt om tal van activiteiten in te organiseren. Bedrijfsuitjes voor grote groepen kunnen bij TeamBiesbosch goed terecht, dit vanwege onze eigen locatie met groot restaurant en tal van activiteiten die we kunnen organiseren in en om de Biesbosch.

Meer informatie

Team Trainingen – arrangement met collega’s

De dag begint met een kop koffie en een traditionele Biesboschflap op het terras aan de rand van het Kurenmeer. Na de ontvangst beginnen we buiten met een aantal teamopdrachten. Deze opdrachten zullen aan de hand van de door u aangebrachte strategie moeten worden uitgevoerd. Samenwerken is hierbij vereist. De opdrachten worden door TeamBiesbosch zo gekozen dat iedereen mee kan doen.

Meer informatie

Vergader Arrangement – arrangement met collega’s

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? We hebben op onze locatie een aantal mogelijkheden qua vergaderruimte. De boog kan niet steeds gespannen staan. Lekker ontspannen tussen het vergaderen door of na afloop maakt weer ruimte in de geest. Ga spectaculair quadrijden of misschien sluit het teambuilding juist goed aan bij het thema van uw vergadering?

Meer informatie

Kano Adventure – arrangement met collega’s

Na een ontvangst met koffie en Biesboschflap in Nationaal Park de Biesbosch wordt u in groepen ingedeeld en krijgt u informatie over het gebruik van een GPS. Gewapend met kaart en GPS gaat u vervolgens op pad met de kano of het alternatieve motorbootje om de posten onderweg op te sporen.

Meer informatie