We organiseren actieve feesten voor de hele familie. Het is mogelijk om kinderopvang voor de allerkleinste te regelen met schminken, tekenen en diverse spelletjes binnen en buiten. De kinderen vanaf 8 jaar kunnen gezellig deelnemen aan dezelfde activiteiten als de rest van de familie.

Actief in de Biesbosch

Met de hele familie kiezen uit een scala van activiteiten. Uiteraard afhankelijk van uw hoeveelheid tijd en budget. Gaat u een boottocht door de Biesbosch maken, steppen, klimmen, lasergamen, vlotvaren, beachvolleyballen en/ of boogschieten? Kies het uitje dat het beste bij uw familie past en waar iedereen aan kan deelnemen! Afsluiten met een heerlijke barbecue of buffet hoort er natuurlijk bij. Oma en opa kunnen uiteraard deelnemen maar ook vanaf het terras trots naar kind en kleinkind kijken.

Reviews door klanten

Gebaseerd op 8 reviews

Totaalscore
4,5
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster
Reviews

Gezellig en relaxed!

Klimmen in het klimpark en opa en oma konden leuk meekijken. Daarna in teams vlotbouwen en varen en wij hebben gewonnen!

Piet Hakkers

Goed geregeld.

Leuk voor een familie uitje of zomaar een groep. Het eten was goed en ook daar was het goed georganiseerd. Complementen voor het team. Wij kwamen van tevoren zomaar langs om te kijken wat er mogelijk was. We werden daar goed geïnformeerd door Michael. Mede daardoor hebben we voor jullie locatie.

Marion