Natuurlijk mag het fietsen in de Biesbosch niet als activiteit ontbreken. Iedereen fietst, de één omdat het moet, de ander omdat het gezond is en weer een ander omdat het in de buitenlucht zo heerlijk toeven is. Daarbij hebben veel (natuur)gebieden stiekem best iets moois te bieden. Uiteraard heeft Nederland vele fietsroutes maar één van de mooiste fietsroutes van Nederland vind je in Nationaal Park de Biesbosch. TeamBiesbosch heeft de mooiste route voor jullie uitgezocht. Met kaart en GPS worden jullie zelf op pad gestuurd om deze fietstocht te rijden door dit prachtige natuurgebied. Omdat alleen fietsen ook maar zo alleen is, is het ook mogelijk om op tandems de Biesbosch te beleven.

Combinatie mogelijkheden.

Een programma met daarin voor ieder wat wils, kun je combineren met meerdere activiteiten. Wat dacht je van een combinatie met boogschieten, suppen & ons Escape Island? Uiteraard zijn de activiteiten helemaal naar wens samen te stellen. Wij bieden gezelligheid, veelzijdige activiteiten op maat en volop catering mogelijkheden om er een volledig verzorgd uitje van te maken en dat alles op de mooiste locatie van Nederland. Neem nu contact op voor jullie uitje in Nationaal Park de Biesbosch.

Fietsen en Greenkey:

Bij TeamBiesbosch houden we rekening met de natuur. We zijn gespecialiseerd in duurzaam ondernemen en zijn dan ook erg trots dat wij beschikken over Green Key GOUD.

Fietstocht met Vrienden & Familie in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Klimpark Biesbosch met Vrienden & Familie – arrangement

Op recreatieterrein De Kurenpolder heeft TeamBiesbosch samen met Kurenpolder Recreatie het klimpark met de hoogste "fun"-factor van Nederland gerealiseerd! Aan de rand van het Kurenmeer staat Klimpark Biesbosch. De parcoursen zijn zo ingericht dat het geschikt is voor alle leeftijden en de makkelijke en moeilijke routes maakt het uitdagend voor iedereen.

Meer informatie

Escape Island – arrangement voor vrienden en familie

De meest populaire activiteit van TeamBiesbosch is ons escape island. Uniek uitje bij TeamBiesbosch, als groep griendwerkers gaat u op pad en komt op ons eiland terecht. Eenmaal op het eiland gaat de brug omhoog, dan gaat de uitdaging echt beginnen. Komt u weer van het eiland af? Weten jullie de uitdagingen op te lossen?

Meer informatie

Escape Room – arrangement voor vrienden en familie

Het is de winter van 1944/1945 en Nederland is verscheurd door de tweede wereld oorlog! Het verzet heeft een overtocht voor jullie geregeld naar bevrijd gebied. Escape Room Biesbosch draait om samenwerken, spanning en presteren onder tijdsdruk en is uitermate geschikt als bedrijfsuitje. Lukt het jullie om te ontsnappen?!

Meer informatie

Familie Uitje – arrangement

Met de hele familie kiezen uit een scala van activiteiten. Uiteraard afhankelijk van uw hoeveelheid tijd en budget. Gaat u een boottocht door de Biesbosch maken, steppen, lasergamen, vlotvaren, beachvolleyballen en/ of boogschieten? Kies het uitje dat het beste bij uw familie past en waar iedereen aan kan deelnemen!

Meer informatie

Lekker gek doen! – arrangement voor vrienden en familie

Een vrijgezellenfeestje heeft iemand als het goed is maar één keer in zijn leven! Maak het daarom speciaal en onvergetelijk! Nu hij of zij nog één dag vrijgezel is mag degene natuurlijk: LEKKER GEK DOEN!

Meer informatie