Outdoor lasergame kinderfeestje

Wil jij je verjaardag anders vieren dan de rest? Dat kan! TeamBiesbosch is uitermate geschikt en je hebt de keuze uit verschillende feestjes. Wij bieden leuke en uitdagende feestjes speciaal voor kinderen vanaf 8 jaar! Je kan 2 activiteiten kiezen en je feestje duurt in totaal 2 uur! Advies: In de leeftijd van 8/9 jaar adviseren wij het survivalfeestje (lasergame & survivalparcours). Vanaf 10 jaar adviseren wij de overige activiteiten.

Outdoor Lasergame!

Team Biesbosch heeft 20 laserguns waarmee op het terrein van TeamBiesbosch verschillende spellen gespeeld kunnen worden. Het spel wordt gespeeld met sensoren op het hoofd en de wapens die registreren hoe vaak er raak is geschoten, hoe vaak iemand zelf is geraakt en wie de uiteindelijke winnaar van het spel is geworden.

De lasers hebben een bereik van ongeveer 150 meter en er zijn veel verschillende spelvormen mogelijk. Teams tegen elkaar, het bekende vlag veroveren van de tegenstander, met een Swatteam een vesting veroveren enz. enz. Het outdoor lasergame is een super activiteit voor je kinderfeestje!

Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden? Klik dan hier om jouw feestje aan te vragen of bekijk alle mogelijkheden in onze PDF Kinderfeestje_mix&match_2024.

Outdoor Lasergame Kids in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Vakantie instuif

Zin in spektakel? Dan past deze 2uur durende vakantie instuif perfect bij jou, ook leuk met het hele gezin! Boek nu dit leuke uitje tijdens jouw vakantie!

Meer informatie

Vakantie Instuif

Op zoek naar een leuk uitje in de zomervakantie!? Voor camping gasten en kinderen uit de omgeving, bieden wij 2 uur durende programma's bestaande uit 2 activiteiten. Je kunt kiezen uit lasergamen & survivalen of boogschieten & vlotbouwen en varen.

Meer informatie

Escape Feestje – arrangement voor Kids

Gaan jullie de uitdaging aan en lukt het jullie binnen het uur te ontsnappen van ons eiland? Samenwerken is erg belangrijk op het eiland, lukt het jullie goed samen te werken en daarmee met elkaar een snelle tijd neer te zetten!? Houden jullie het droog of krijgen jullie natte voeten!?

Meer informatie

Klimpark Feestje – arrangement voor Kids

Het klimpark is uitermate geschikt voor een leuk kinderfeestje. De kinderen kunnen heerlijk klimmen en klauteren en iedereen op zijn of haar eigen niveau met ons continue zeker-systeem.

Meer informatie

Kinderfeestje Suppen – arrangement voor Kids

Bij TeamBiesbosch organiseren we unieke kinderfeestjes! Denk bijvoorbeeld aan een supfeestje. De kids leren eerst de beginselen tijdens  de supclinic. Deze clinic duurt een uur, daarna kunnen ze zelf lekker kliederen op ons Kurenmeer. Waterpret gegarandeerd! Lukt het ook om met zijn alleen overeind te blijven staan op onze familiesup?

Meer informatie