Escape Room Biesbosch, een unieke activiteit bij TeamBiesbosch. Het is de winter van 1944/1945, Nederland is verscheurd door de tweede wereld oorlog. Het zuiden is inmiddels bevrijd gebied, maar het Noorden is nog een bezet en hevig beveiligd gebied. De Biesbosch ligt ten midden van bevrijd en bezet gebied en is het strijdtoneel van de zogeheten Albrecht groep. Deze verzetsgroep werd opgezet in juni 1944 naarmate de Biesbosch een steeds belangrijkere rol ging spelen tussen de linies van de Duitsers en de Geallieerden.

Albrecht Groep

De Albrecht groep maakt gebruik van een radiocentrale te midden van de Biesbosch, waarvandaan het verzet werd aangestuurd. Tegen het einde van de oorlog werden er vanuit deze centrale maar liefst 370 crossing’s gepland en uitgevoerd. Een crosser zorgde ervoor dat mensen zoals, onderduikers, piloten en andere vijanden van de Duitsers konden ontsnappen van bezet gebied naar bevrijd gebied. Deze crossers hadden gevaarlijk werk omdat de Biesbosch streng werd bewaakt door de Duitsers. Jullie bevinden je momenteel op bezet gebied en het is tijd om jullie in veiligheid te brengen…

Het verzet heeft de overtocht geregeld. Jullie worden naar onze oude griendwerkers hut ‘De Rattenkeet’ gebracht. Lukt het jullie om bij de Duitsers onder de radar te blijven!? Wees gerust, mijn mannen zijn onderweg! Een veilige overtocht kameraden en tot snel…

Samenwerken!

Speel het spel en los met elkaar de raadsels op. De sleutel tot succes zijn een goede communicatie en samenwerking. Lukt het jullie binnen de tijd de juiste verbanden te leggen, puzzels op te lossen, cryptische omschrijvingen te kraken en op z’n tijd ‘out of the box’ te denken? Escape Room Biesbosch is helemaal leuk in combinatie met onze andere activiteiten. Wat dacht je van een combinatie met ons survivalparcours, het Escape Island, het boogschieten of één van onze andere toegankelijke activiteiten. Check nu de Biesbosch-Adventure voor de vele mogelijkheden.

Ga jij met je collega’s de uitdaging aan? Neem dan nu contact met ons op… We challenge you!

 

Escape Room met collega’s in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Winteruitje in de Biesbosch – arrangement met vrienden & familie

De meest populaire activiteit van TeamBiesbosch is ons escape island. Uniek uitje bij TeamBiesbosch, als groep griendwerkers gaat u op pad en komt op ons eiland terecht. Eenmaal op het eiland gaat de brug omhoog, dan gaat de uitdaging echt beginnen. Komt u weer van het eiland af?

Meer informatie

Winteruitje in de Biesbosch – arrangement met collega’s

Maak een combinatie van activiteiten en stel zelf een leuk programma samen voor de winter. Escaperoom, escape island, outdoor lasergame, boogschieten, mastermind, teambuilding of een mooie tocht door de Biesbosch. Lekker eten en opwarmen bij een kampvuur. Wees welkom in de winterse Biesbosch!

Meer informatie

Green Adventure – arrangement met collega’s

Vanaf 2012 is TeamBiesbosch Green Key gecertificeerd. Bij het programma de Green Experience gaat het om het genieten van de natuur van Nationaal Park de Biesbosch zonder de natuur te verstoren. Kanovaren door de kreekjes of met een fluisterboot het gebied ontdekken.

Meer informatie

Biesbosch XL – arrangement met collega’s

Speciaal voor groepen van 80 tot 1000 personen. De Biesbosch is een prachtig Nationaal Park en mooi natuurgebied. Uitermate geschikt om tal van activiteiten in te organiseren. Bedrijfsuitjes voor grote groepen kunnen bij TeamBiesbosch goed terecht, dit vanwege onze eigen locatie met groot restaurant en tal van activiteiten die we kunnen organiseren in en om de Biesbosch.

Meer informatie

Team Trainingen – arrangement met collega’s

De dag begint met een kop koffie en een traditionele Biesboschflap op het terras aan de rand van het Kurenmeer. Na de ontvangst beginnen we buiten met een aantal teamopdrachten. Deze opdrachten zullen aan de hand van de door u aangebrachte strategie moeten worden uitgevoerd. Samenwerken is hierbij vereist. De opdrachten worden door TeamBiesbosch zo gekozen dat iedereen mee kan doen.

Meer informatie