Winterarrangement

Op zoek naar een locatie voor een winterse borrel, vergadering of teamuitje? Bij TeamBiesbosch stel je je eigen programma samen! Kies voor sportieve activiteiten waarbij je het vanzelf warm krijgt: Survivalen, outdoor lasergamen en shoot out. Voor de echte avonturiers bieden wij ook climbing by night!  Doe je liever iets relaxed en overdekt? Kies dan voor mastermind, boogschieten en onze escape room! Zo is er voor ieder wat wils. Ook voor vergaderen en catering bieden wij volop mogelijkheden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Al veel jaren op rij de populairste activiteit van TeamBiesbosch; Escape Island Biesbosch!

Escape Island ‘The Original” is al sinds 2015 een unieke activiteit bij TeamBiesbosch! De Biesbosch is een gebied met een rijke historie en prachtige natuur, dit is dan ook het thema van onze escape activiteiten. Jullie worden niet opgesloten in een Escape Room, maar gaan als groep griendwerkers ons Escape Island Biesbosch op! Eénmaal aangekomen gaat de brug omhoog en gaat de uitdaging écht beginnen. Het wordt hoog water… Lukt het jullie op tijd te ontsnappen en komt jullie groep droog van het eiland? Indien het jullie niet lukt op tijd de brug te laten zakken, krijg je misschien wel natte voeten… 😉

Omdat deze activiteit zo populair is, hebben we inmiddels 2 Escape Islanden waardoor er nu ook groepen direct tegen elkaar kunnen strijden… Welk team weet als eerste te ontsnappen en houdt de voeten droog!? Bij Escape Island Biesbosch draait het om samenwerken, plezier en presteren onder tijdsdruk. Daarbij is ons Escape Island “The Original” uitermate geschikt als onderdeel voor je bedrijfsuitje.

Ga jij met je collega’s, vrienden of familie deze uitdaging aan, neem dan nu contact op! We challenge you!

 

 

 

 

Reviews door klanten

Totaalscore
4,8
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster
Reviews

We zijn ontsnapt en nog droog!

Leuke escape activiteit en dan buiten. Was gezellig!!

Thomas van Os