Het boogschieten is weer helemaal terug van weggeweest na het succes van de Hunger Games! Boogschieten vereist uiterste concentratie, een scherp oog én een vaste hand. Voordat jullie gaan schieten, krijgen alle deelnemers een instructie van één van onze instructeurs. Hierbij krijgt iedereen de fijne kneepjes van het boogschieten geleerd. Vervolgens schieten de deelnemers eerst een aantal oefenpijlen, waarna de teamstrijd zal los barsten. Het is zeker niet eenvoudig, maar oefening baart kunst: Al na een aantal pijlen zal blijken dat het steeds beter gaat en iedereen zich steeds meer vertrouwd voelt met de houding, het richten en het schieten.

Schuilt er in jullie team een ware schutter en lukt het daarmee de meeste punten te scoren!?

Toegankelijke activiteit!

Bij TeamBiesbosch beschikken we over handbogen voor zowel kinderen als volwassenen, wat deze activiteit zeer geschikt maakt voor jong en oud! Wij hebben een prachtige locatie aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch. Combineer het boogschieten met onze andere mogelijkheden. Bedrijfsuitjes kunnen met grote groepen bij ons terecht. Wanneer de groepen groter zijn, bieden we vaak een keuze programma met een actief en semi-actief programma. Boogschieten past uitstekend in een toegankelijk semi-actief uitje in de Biesbosch. Deze activiteit is ook zeer goed in te zetten op locatie en is erg goed te combineren met blaaspijpschieten. Verder bieden we volop catering mogelijkheden om er een volledig verzorgd uitje in de Biesbosch van te maken.

Neem nu contact op voor een toegankelijk teamuitje op de mooiste locatie van Nederland!

 

 

Boogschieten met collega’s in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Winteruitje in de Biesbosch – arrangement met vrienden & familie

De meest populaire activiteit van TeamBiesbosch is ons escape island. Uniek uitje bij TeamBiesbosch, als groep griendwerkers gaat u op pad en komt op ons eiland terecht. Eenmaal op het eiland gaat de brug omhoog, dan gaat de uitdaging echt beginnen. Komt u weer van het eiland af?

Meer informatie

Winteruitje in de Biesbosch – arrangement met collega’s

Maak een combinatie van activiteiten en stel zelf een leuk programma samen voor de winter. Escaperoom, escape island, outdoor lasergame, boogschieten, mastermind, teambuilding of een mooie tocht door de Biesbosch. Lekker eten en opwarmen bij een kampvuur. Wees welkom in de winterse Biesbosch!

Meer informatie

Green Adventure – arrangement met collega’s

Vanaf 2012 is TeamBiesbosch Green Key gecertificeerd. Bij het programma de Green Experience gaat het om het genieten van de natuur van Nationaal Park de Biesbosch zonder de natuur te verstoren. Kanovaren door de kreekjes of met een fluisterboot het gebied ontdekken.

Meer informatie

Biesbosch XL – arrangement met collega’s

Speciaal voor groepen van 80 tot 1000 personen. De Biesbosch is een prachtig Nationaal Park en mooi natuurgebied. Uitermate geschikt om tal van activiteiten in te organiseren. Bedrijfsuitjes voor grote groepen kunnen bij TeamBiesbosch goed terecht, dit vanwege onze eigen locatie met groot restaurant en tal van activiteiten die we kunnen organiseren in en om de Biesbosch.

Meer informatie

Vergaderarrangement – arrangement met collega’s

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? We hebben op onze locatie een aantal mogelijkheden qua vergaderruimte. De boog kan niet steeds gespannen staan. Lekker ontspannen tussen het vergaderen door of de dag afsluiten met een leuke activiteit maakt weer ruimte in de geest. Even de benen strekken tijdens een potje outdoor lasergamen of misschien sluiten onze teambuilding activiteiten juist goed aan bij het thema van uw vergadering?

Meer informatie