Creatieve & originele activiteiten in de Biesbosch

Nationaal Park de Biesbosch is een prachtig natuurgebied en uitermate geschikt om tal van activiteiten in te organiseren. Bedrijfsuitjes voor grote groepen kunnen bij TeamBiesbosch goed terecht. Dit vanwege onze ruime eigen locatie met groot restaurant en tal van activiteiten die we kunnen organiseren in en rondom de Biesbosch. Met ruim 20 jaar ervaring in het organiseren van uitjes in de Biesbosch weten we een passend programma te bieden welke de verwachtingen van de deelnemers zal overtreffen. Wij vinden het belangrijk dat iedere deelnemer in het programma kan kiezen voor een aansprekende activiteit.

Biesbosch Event XL (groepen van 80-1000 personen)

Uiteraard beginnen we de dag gezamenlijk op onze locatie. Vaak bieden we de deelnemers vooraf de keuze tussen een actief, rustig, biesbosch en/of hoogte programma. De sportieve groep gaat bijvoorbeeld lasergamen en survivallen, zo kunnen we nog tal van activiteiten aangeven.  De rustige groep gaat bijvoorbeeld boogschieten, mastermind en het Escape Island beleven. De Biesbosch heeft een prachtige natuur die je kunt gaan ontdekken in de kano, fluisterboot, elektrische sloep, motor- of rondvaartboot en op een supboard. Eventueel krijg je zelfs een gids mee die je alles verteld over de natuur, cultuur en historie van de Biesbosch. Lekker relaxen en vissen, ook dat kan! Naar het klompen- of Biesboschmuseum met de fiets, elektrische scooter, solex of een segway? GPS tocht met de kano, fiets, sloep of een afsluitend feest op ons eigen strand? Het kan allemaal op onze prachtige locatie in de Biesbosch.

Waarom TeamBiesbosch?

TeamBiesbosch haalt werkelijk alles uit de kast om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen! Wij staan voor gezelligheid, samen beleven en een mooie herinnering aan een onvergetelijk dagje uit! Aan onze enthousiaste begeleiders zal dit zeker niet liggen. TeamBiesbosch heeft de organisatie en de faciliteiten om grotere groepen een geweldig uitje te bieden. We liggen super centraal en beschikken over een gratis parkeerplaats, een restaurant, douchegelegenheid, groot terrein en veel toegankelijke activiteiten. Alles is ingericht op het ontvangen van grote groepen. Hierin zijn wij uniek in de Biesbosch. Een groot voordeel is verder dat wij gevestigd zijn aan de mooiste en meest praktische kant van de Biesbosch. Voor onze gasten geen gevaarlijke rivier oversteek of een saai eind over een recht stuk varen om de kreekjes te treffen die kenmerkend zijn voor de Biesbosch. Overigens is TeamBiesbosch de enige met een TÜV Certificering en Green Key GOUD.

Hopelijk tot snel op onze prachtige locatie!