Een golfclinic is voor veel mensen de eerste kennismaking met de golfsport. Bij ons kun je deze kennismaking op gemoedelijke Brabantse wijze beleven. De clinic is een beknopte golfles met je collega’s waarin de verschillende elementen van het golfspel worden uitgelegd.

  • Putten: Het spelen van de bal op de green (het kort gemaaide gras)
  • Chippen: Het spelen van de bal van buiten de green naar de green toe
  • Swingen: Het slaan van de bal over grote afstand

De golfclinic wordt uiteraard verzorgd door een échte golfprofessional.

Combineer met activiteiten in en om de Biesbosch

Wanneer je een bedrijfsuitje bij TeamBiesbosch boekt kan een golfclinic een mooie aanvulling op jullie teamuitje en/of vergaderprogramma zijn. De golfclinic kun je goed combineren met de activititeiten op onze prachtige locatie. Wat dacht je van een combinatie met onze teamspelen, samenwerken op hoogte of het kickbiken? Kijk bij de Biesbosch-Adventure voor nog meer mogelijkheden. Het is ook mogelijk om de golfclinic te combineren met onze kano adventuretocht door Nationaal Park de Biesbosch.

Wij maken elk uitje op maat zodat de dag precies bij jullie past. Of je nu met je hele bedrijf of je team langskomt, een combinatie van uiteenlopende activiteiten is voor iedereen leuk! Wij staan voor plezier, samen beleven en een mooie herinnering aan een onvergetelijk dagje uit! Tijdens het uitje lekker lunchen of afsluiten met een heerlijke barbecue op het terras van de Golfbaan, wij bieden volop cateringmogelijkheden. Nieuwsgierig geworden? Neem dan nu contact met ons op!

Golfclinic met collega’s in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Biesbosch XL – arrangement met collega’s

Speciaal voor groepen van 80 tot 1000 personen. De Biesbosch is een prachtig Nationaal Park en mooi natuurgebied. Uitermate geschikt om tal van activiteiten in te organiseren. Bedrijfsuitjes voor grote groepen kunnen bij TeamBiesbosch goed terecht, dit vanwege onze eigen locatie met groot restaurant en tal van activiteiten die we kunnen organiseren in en om de Biesbosch.

Meer informatie

Vergaderarrangement – arrangement met collega’s

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? We hebben op onze locatie een aantal mogelijkheden qua vergaderruimte. De boog kan niet steeds gespannen staan. Lekker ontspannen tussen het vergaderen door of de dag afsluiten met een leuke activiteit maakt weer ruimte in de geest. Even de benen strekken tijdens een potje outdoor lasergamen of misschien sluiten onze teambuilding activiteiten juist goed aan bij het thema van uw vergadering?

Meer informatie

Outdoor Weekend – arrangement met collega’s

Een heel weekend in de Biesbosch met uw bedrijfsuitje, bij ons kan het! We kunnen het hele programma voor u organiseren. Een compleet outdoorprogramma, de catering en overnachtingen allemaal op één locatie. Maak gebruik van alle faciliteiten die Team Biesbosch en de Kurenpolder Recreatie te bieden heeft.

Meer informatie