TeamBiesbosch organisator van unieke creatieve uitjes in de Biesbosch

Gelegen aan het Kurenmeer heeft TeamBiesbosch een prachtige locatie aan de rand van natuurreservaat de Brabantse Biesbosch. Wij kunnen hier voor u of voor uw bedrijf een fantastisch uitje organiseren. Het doel van uw dag kan variëren van Fun tot Leerzaam. Met 20 jaar ervaring in de outdoor branche, zijn wij in staat om uw wensen om te zetten in een leuk en gezellig avontuur. Ons motto luidt ‘samen doen, samen beleven’.

Onze filosofie:

Wij stellen ons tot doel om de samenwerking en sfeer binnen uw team te bevorderen, wat de productiviteit van uw bedrijf positief kan beïnvloeden. Wij staan garant voor professionele begeleiding en hebben ruime ervaring in het werken met zowel particulieren als bedrijven, kinderen en volwassenen. Onze filosofie is het leveren van een prettige en correcte dienstverlening met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Onze Visie:

TeamBiesbosch staat voor mensen actief met elkaar in contact brengen. We zijn betrokken bij onze klanten en bieden veilige en toegankelijke programma’s. Professioneel, duurzaam en enthousiast doen wij er alles aan om onze kwaliteit tot het hoogste niveau te brengen.

Onze missie:

Wij gebruiken outdoor als middel om mensen met elkaar in contact te brengen. We willen mensen op een veilige manier laten bewegen en laten kennismaken met hun grenzen, zowel fysiek als sociaal. De natuur op een actieve manier beleven en duurzaam omgaan met de omgeving zijn onze speerpunten. ‘Waarom moeilijk doen als het samen kan’ is onze slogan. We richten ons op de interactie tussen mensen vanaf het eerste contact met de klant tot en met de uitvoering en de evaluatie achteraf.

Meer informatie mbt de Biesbosch