Escape Toren De Biesbosch

Het stormt in de Biesbosch. Regen, wind… het water komt steeds hoger te staan! Om te vluchten voor het water zijn jullie via een trap een leegstaande toren op gevlucht en precies als de laatste persoon boven staat wordt jullie enige uitgang geblokkeerd! Er is wel een luik maar die zit op slot?! Weten jullie je team weer veilig beneden te krijgen?

Escape Toren, onze nieuwste activiteit is nu te boeken!

De Biesbosch is een gebied met rijke historie en dit is dan ook het thema van deze escape activiteit. Een ziedende noordwesterstorm beukte in 1421 op de door veen en zoutwinning sterk verzwakte dijken. Naar schatting zijn die nacht 16 dorpen verdwenen in de woeste binnenzee die ontstond nadat de dijken het begaven. Zonder deze dramatische gebeurtenis (beter bekend als de St. Elisabethsvloed) was er waarschijnlijk nooit een Biesbosch ontstaan zoals wij die nu kennen. Tot ver in de negentiende eeuw heeft men met wisselend succes gevochten tegen het steeds terugkerende water.

Samenwerken!

Speel het spel en los met elkaar de raadsels op, goede communicatie en samenwerking zijn de sleutel tot succes. Lukt het jullie binnen de tijd de juiste verbanden te leggen, puzzels op te lossen, cryptische omschrijvingen te kraken en op z’n tijd ‘out of the box’ te denken? De Escape Toren is helemaal leuk in combinatie met onze andere activiteiten. Wat dacht je van een combinatie met ons survivalparcours, het Escape Island, het boogschieten of één van onze andere toegankelijke activiteiten? Check nu de Biesbosch-Adventure voor de vele mogelijkheden.

Ga jij met je collega’s de uitdaging aan? Neem dan nu contact met ons op. We challenge you!

 

Escape Toren met collega’s in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Winteruitje in de Biesbosch – arrangement met vrienden & familie

De meest populaire activiteit van TeamBiesbosch is ons escape island. Uniek uitje bij TeamBiesbosch, als groep griendwerkers gaat u op pad en komt op ons eiland terecht. Eenmaal op het eiland gaat de brug omhoog, dan gaat de uitdaging echt beginnen. Komt u weer van het eiland af?

Meer informatie

Winteruitje in de Biesbosch – arrangement met collega’s

Maak een combinatie van activiteiten en stel zelf een leuk programma samen voor de winter. Escaperoom, escape island, outdoor lasergame, boogschieten, mastermind, teambuilding of een mooie tocht door de Biesbosch. Lekker eten en opwarmen bij een kampvuur. Wees welkom in de winterse Biesbosch!

Meer informatie